Hai pe bune, tu care "servisezi" combine agricole, faci pe neștiutorul?
https://www.tpu.ro/......eere-3130/
Nu am pus intrebarea respectiva(cea din agricultura) pentru mine insumi, dar multumesc ca ai bagat in seama, si ai vizualizat intrebarile mele precedente, esti de foarte mare ajutor
Am ințeles, ai întrebat pentru un prieten...
Dacă ai probleme cu decalotare, consulta un medic urolog. El, te va sfătui ce sa faci in continuare pentru a nu mai avea probleme cu decalotare.
Se zice: Decaloteaza! Dupa cateva acte sexuale vei scapa de aceasta,, problema" a ta! Asta e, nu esti un caz singular...
Pai, la actul sexual, simt cum vrea sa iasa capul afara, doar ca simt si o durerere, sau o usturatura, nu-mi dau seama exact ce e, trebuie sa trec de durerea respectiva, adica sa fortez mai tare, sa nu ma inmoi cand o simt?
Eu m-am referit la actul sexual cu o femeie nu cu mana! Normal ca cu mana e mai dureros ca il fortezi altfel...
Cu mana cand o faci nu-l forta prea tare decat atat cat iti permite, poate putin mai mult. Iar cand o faci cu o femeie foloseste lubrifiant si nu penetra pana nu esti excitat la maxim! Cu aceste 2 optiuni va durea mai putin iar dupa cateva acte sexuale va durea tot mai putin pana odata nu va mai durea deloc!