| elly_6931 a întrebat:

am si eu o intrebare.Am facut cu prietenul meu "petting" daca se poate spune asa, dar nu ne-am dezbracat, am ramas in lenjerie intima.Ne-am atins, iar la sfarsit am simtit o durere in zona clitorisului si cand m-am uitat, aveam pe slip o pata de sange.Nu era rosie ca la menstruatie ci rozalie.Nu cred ca este din cauza himenului deoarece nu ne-am dezbracat complet.Sunt virgina si aceasta sangerare urmata de durerea din zona clitorisului m-a speriat foarte tare.Va rog ajutati-ma sa aflu ce a provocat aceasta sangerare.Multumesc!

6 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Depinde cat de tare v-ati pettuit. e posibil sa te fi dezvirginat daca ti-a introdus degetele.mergi la un doctor, dar e posibil sa fi fost f excitata si de-aia sa confunzi excitatia cu durerea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar putea sa te fi...masat prea brutal in acea zona care este foarte sensibila, sau prea indelungat. Mergi la un medic fara jena si discuta cu el, iti va da sfaturi bune.

| elly_6931 explică:

Mentionez ca nu mi-a introdus degetele in vagin, s-a jucat mai mult in zona clitorisului, dar peste lenjerie

| sylver69 a răspuns:

Se poate sa se fi lasat dus de val...si a insistat, este posibil sa te fi zgariat sau iritat...asta in cazul in care te ustura... iar lichidul rozalui poate fi de la cum te-ai excitat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost prea excitata si de aia ti-a curs lichidul acela de culoare rozalie, daca nu e sange inseamna ca nu te-a dezvirginat. nu ai de ce sa te temi si se poate sa te fi apasat putin mai tare si de aia sa te doara in zona clitorisului, iar pata rozalie e din cauza ca ai fost excitata si,, ti-ai dat drmul,,
bafta pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit si eu.si cred ca din cauza l apasare prea tare.doar ca noi eram ca hainele p noi.nu eram doar ca lenjeria intima.si eu am observat o pata asa mikutza d sange si mam speriat. dar daca nu am fost dezbracatzi.nu s int penetrarea.stai linistita