| iffet76 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare ..am facut petting cu prietenul meu.Nu mi.a introdus nimic in vagin doar ne.am frecat unu de celalalt imbracti ..nu as putea fi insarcinata ..intrebarea este..de ce uneori cand stau intinsa pe spate simt batai ale inimii in stomac uneori sunt puternice.(saptamana asta de 2 ori m.am constipat desi beau lichide)nu stiu daca are legatura cu asta ar putea fi muschii? sau? Va rog sa ma ajutati chiar sunt ingrijorata...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai gaze...

| vocea a răspuns:

Esti balonata draga mea, iar daca prietenul tau nu isi da drumul in tine nu o sa ramai gravida niciodata.

| fantabau a răspuns:

Ai ceva cu stomacul si ce ați făcut voi nu are legătură cu aceste dureri

| corbulalbrosu a răspuns:

Reprezenta mai mult decat o "minune" chiar doar gandul/ideea ca ar putea exista posibilitatea sa se formeze o sarcina si sa ramai insarcinata in urma "frecari" dintre imbracamintile voastre. laughing Paranoia nu are legatura nici cu constipatia, nici cu muschii si nici cu stomacul "enervat". Are legatura cu lipsa ta de informatii si minimele cunostinte in privinta procreerii si/sau a reproducerii umane. Ar fi cazul sa incepi sa inveti si sa te informezi corect inainte de a fi prea tarziu. big grin Multa sanatate!

| anamariarot a răspuns:

rolling on the floor

| iffet76 explică:

Bravo ba esti bun