| linia92 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare... am facut sex cu prietenu meu de 3 ori si am facut-o neprotejat. am avut grija nu a ejaculat in mine. si cand a simtit ca ii vine sperma m'a dat la o parte am finalizat, s-a dus s-a spalat si dupa am facut iar dar tot asa nu si-a dat drumu in mine... nu stiu acum, pot ramane insarcinata, eram in 3 zile dupa menstruatie. se poate sa raman insarcinata? ajutati-ma, va roog! :* mersii anticipat

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Daca intre contacte sexuale doar s-a spalat si nu a urinat, riscul global este de cam 10% daca menstra a durat 3 zile si cam 50% daca menstra a durat 6 zile. Daca a si urinat, riscul global este de cam 30%.

| Johnny_3797 a răspuns:

Buna,daca el nu a dat drumu in tine atunci totul e ok, dar oleaca ati riscat prin faptul ca el a dat drumu si apoi s-a spalat si iar ati inceput, cine stie cum s-a spalat asa ca aveti grija cum faceti.EU nu cre ca sa fii gravida dar totuna santuri sunt, asa ca e si fa poate ceva controale sau cel mai bine la ginecolog.Mult succes

| vampirikneverdies a răspuns:

Draga mea ramai insarcinata atunci cand ovulul este fecundat de spermatozoid,dacă tu spui ca iubitul tau nu a ejaculat in tine atunci nu ai de ce sa iti faci griji, dar odata si odata s-ar putea intampla ceva asa ca mai degraba folositi un contraceptiv(ori tu ori el train intr-un secol al vitezei aveti toate mijloacele de protejare la dispozitie, gandeste-te la bolile cu transmitere sexuala)

| anitha90 a răspuns:

Fa un test.asa stai mai linistitabig grin:*...