| ancaa_1875 a întrebat:

am si eu o intrebare...am facut sex cu prietenul meu, neprotejat, dar foarte putin, apoi am folosit prezervativul, si mentruatia mi-a intarziat 3 zile, iar cand urinam aveam usturimi.acum am sangerari, nu la fel de intese ca de obicei, in cantitati mai mici dar si crampe abdominale. oare sunt insarcinata?:-s

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai degraba ai o boala venerica. S-ar putea sa fii si insarcinata, nu stiu asta, semnele sunt prea putine si nu ne-ai dat informatii (la cata vreme de la actul sexual au aparut sangerarile, in ce zi a ciclului menstrual s-a produs actul sexual). Oricum, trebuie sa ajungi cat mai repede la ginecolog, dupa ce faci un test de sarcina din urina de dimineata. Daca cumva esti insarcinata, boala venerica pe care o ai ar putea afecta copilasul. Iar daca nu, ea va evolua si va fi mult mai greu de tratat si vindecat.

| L a răspuns:

Cel mai bine ca sa scapi de indoieli ia-ti un test de sracina sau mergi la un ginecolog happy

| L a răspuns:

Sarcina*

| elamit a răspuns:

Nu e de gluma mergi la un doctor ginecolog, si vei scapa de indoieli

| ralucacool a răspuns:

Ti-a intarziat ai zis (dar pana la urma ti-a venit?) daca da nu esti insarcinata, daca nu iai un test de sarcina si spune-le parintilor daca esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa fii ramas. Du-te la un control ginecologic.

| Kre a răspuns:

Mergi si te consulta cu un medic...

| ancaa_1875 explică:

Buna! sangerarea m-a tinut 5zile, atat dureaza si menstruatia.stiti cumva cat tin sangerarile in cazul unei sarcini?