| melissa02 a întrebat:

Bunahappy
Am si eu o intrebare:Am fost cu un baiat in timpul veri, suntem colegi de scoala si inainte sa fim impreuna ne-am inteles foarte bine.Cat timp am fost impreuna ne-am inteles foarte bine chiar daca ne mai certam.In fine ne-am despartit dar am continuat sa vorbim.Intre timp el a inceput sa vorbeasca cu o alta fata dar mie imi spunea ca ma iubeste si ca tine foarte mult la mine, a vrut sa ne impacam si eu am fost de acord, dar dupa 2 zile l-am vazut cu acea fata si ne-am certat. El acum e cu ea si eu vorbesc cu un alt baiat, dar el se intereseaza ce fac si cand ma vede se uita la mine in ochii si tot timpul incearca sa ma faca geloasa, cand ma vede cu alt baiat se enerveaza si merge si sta si el cu ceva fata, se uita la mine cand sta cu prietena lui parca ar vrea sa imi faca in ciuda.Nu stiu ce sa mai cred:mai tine la mine sau nu? Eu inca tin la el foarte mult si as vrea sa stiu daca s-ar mai putea sa ne impacam.Merci multhappy

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Ceea ce faceti voi este un joc atat de distractiv... Vreti sa va faceti gelosi reciproclaughing!
Nu avem de unde sa stim daca mai simte ceea ce simteam pentru tine, dar cu siguranta semnele sunt evidente!
Incearca sa vorbesti cu el ''intre patru ochi''... spune-i ca nu are rost sa va mai ascundeti.Ca merita sa o luati de la 0 pentru ca va iubiti!>big grin

4 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Nu cred ca este cazul sa te mai uiti dupa el. Ceea ce face el se numeste lipsa de maturitate.
Bafta!

| Marijuana a răspuns:

Daca va faceti in ambitie nu rezolvati nimic, invatati sa comunicatihappy

Vb cu el, spune`i ce simti

| mario a răspuns:

Eu zic sa ii mai dai o sansa. dar inainte trebuie sa vorbesti cu el serios.si daca e de acord sa renunte la acea fata pentru tine si sa va impacati din nou, e bine. dar ar putea sa fie si varianta ca vrea sa iti faca in ciuda, daca ai zis ca doar se uita la u cand sta cu altele ci nu vine sa vb cu tine.

| Brunette_2688 a răspuns:

Avand in vedere ca v-ati impacat, dupa care l-ai vazut cu cealalta. E clar ca nu e baiat serios.Eu zic sa ii arati ce a pierdut.Si daca iti propune sa va impacati ii zici ca nu mai poti avea incredere in el, si ca ramaneti amici.Baieti mai sunt!