| BrandNew a întrebat:

Buna am si eu o intrebare..am o colega de clasa si e foarte frumoasa, imi place de ea si ei ii place de mine dar sunt cam timid si nu pot face eu primul pas. dati-mi si mie un sfat ceva Va rog..Astept pareri si de la fete sad

Răspuns Câştigător
| Lorena7712 a răspuns:

Timiditatea nu e un defect... Daca iubirea dintre voi este reciproca de ce sa o lasati sa treaca? Meritati sansa asta! Actioneaza cat de repede poti pana nu e prea tarziu. Nu lasati ca iubirea dintre voi sa piara, e pacat si e rara! Nu se naste la fiecare data cand stai de vorba cu o fata frumoasa si nici nu creste in copaci ca sa mergi sa o culegi gata.
Eu zic sa o intrebi; lasa emotiile si timiditatea acasa si ia-ti inima in dinti si risca! Nu risti, nu castigi.
Trebuie sa faci primul pas! Trebuie sa risti totul ca sa castigi totul. Daca te place, sigur va spune "da". Succes!
Funda?puppy dog eyes

| BrandNew explică (pentru Lorena7712):

Multumesc mult..raspunsul tau sigur imi va fi de mare ajutor big grin

7 răspunsuri:
| VampireBlood a răspuns:

Bună! Având în vedere că eşti băiat, ea va aştepta să faci primul pas, altfel o vei pierde şi nu cred că vrei.Atunci când sunteţi doar voi, întreab-o.Multe fete apreciază un băiat timid.Şi dacă vei face acest pas, ea te va admira mai mult.Baftă :*

| AnkaAncuta a răspuns:

Bai deci eu eram cea mai timida persoana din lume dar am decis sa ma schimb... si m-am bagat in seama de multe ori cu baiatul pe care-l plac chiar daca stiu ca nu prea am sanse... dar cum tu stii ca si ea te place Ce naiba mai astepti? Lasa timiditatea la o parte, ca cu ea nu rezolvi nimic si invit.o in oras pana nu e prea tarziu happy

| Alex_Anghel_1993 a răspuns:

BAi! Du-te si cucereste-o repede pana nu ti-o ia altu! Du-te si invit-o la un suc si dupa cums e comporta cu tine iti dai seama daca te place sau nu!

| Ericav_Andrei_1994 a răspuns:

Daca esti sigur de faptul ca te place, o sa sune putin demodata ideea mea dar ofera-i o floare, este cel mai romantic gest posibil. Orice fara iubeste florile, si adora sa primeasca flori. In caz ca nu esti sigur 100% de faptul ca te place atunci mai vorbeste cu ea fi prietenos nu fi insistent zambeste-i, ofera-te sa o ajuti cu cate ceva si cel mai important este sa te asiguri ca nu este vreo incrzuta! Aparentele pot insela poate are chip de inger dar este o scorpie. Asta cel mi putin probabil eu iti spun pentru a te astepta la orice. Daca spui ca te place tipa ofera-i o floare si spune-i ce simti pentru ea si cat de frumoasa este.