Daca ai facut testul din prima urina de dimineata dupa minim 21 de zile de la contactul sexual, ai toate sansele sa fie concludent, dar ar trebui sa-l mai repeti, tot din prima urina de dimineata. Sangerarea asta poate fi o sangerare de implantare a sarcinii sau o dereglare hormonala.
Sa nu mai joci cu riscul de a ramane insarcinata, asta este cea mai buna parere.
Erai virgina?, adica atunci ai avut primul contact sexual?; nu crec ca trebuie sa te alarmezi. testul nu l-ai facut prea devreme
nu stiu ce sa spun despre culoare, dar nu cred ca esti gravida.
Nu sunt experta in chestiile astea, dar stiu ca daca ramai insarcinata, menstruatia nu iti vine deloc. In schimb, tu zici ca ti-a venit numai ca este mai ciudat decat datile precedente.
Nu cred ca e un motiv sa te sperii, dar ca sa fii sigura ca nu ai facut prea repede testul`...mai fa`l odata peste ceva timp. Ca sa vezi rezultatele.
Pai testul de sarcina iti arata daca esti sau nu dar dupa 2 3 saptamani de la actul sexual ar fi bine sa-l mai repeti o data
Nu te speria. Daca partenerul tau nu a ejaculat in tine nu ai ramas.Dar ca sa fim 100% siguri mai fa-ti odata testul.Aduti aminte cand ai facut sex si numara din ziua aia 14 zile si in a 14-a zi fa-ti din nou testul.Eu momentan sunt doar 99, 9% sigura ca nu esti gravida.
Eu nu cred ca ai ramas daca partenerul tau nu si-a dat drumul in tine Ce conteaza ca ai facut neprotejat Daca aveti grija nu se poate intampla nimic Dar totusi mai fara grija ar fi sa o faci protejat
Mai fa-ti un test, pentru orice eventualitate... poti merge si la un cabinet de obstretica-ginecologie.
sper ca te-am ajutat
Un test de sarcina se face dupa 10 zile de la contact, daca a iesit negativ e ok, ala nu greseste niciodata. menstruatia e ok cum o descrii tu, pentru ca menstruatia e de fapt un sange murdar pe care corpul tau il elimina
Buna.nu vreau sa te sperii, dar menstruatia care vine peste sarcina este maronie si foarte putina
sper sa fie totul bine.
Pai tocmai ca si-a dat drumu in in mine de vreo 5 ori ca am calculat eu gresit zilele in care nu pot ramane.si testul l.am facut cum am calculat eu ca as fi ramas la 7 zile.o s imi mai fac unul dar nu stiu daca sa astept sa mi se termine mentruatia asta sau pot sa il fac si asa?
AlexEjmecheru întreabă: