Mai iepuras daca spui ca ai fost cu el impreuna 4 ani de zile este clar ca il cunosti foarte bine si ca sa te convingi daca intr-adevar s-a schimbat dati'va intalnire la o cafea sau in parc si vorbiti si vezi cum vorbeste si cum gandeste, fi foarte atenta cu el si vezi in ziua aceea si daca spui ca inca mai ti la el eu zic sa incerci sa nu iti para rau mai tarziu ca nu i-ai mai dat o sansa, sa stii ca unii chiar se schimba cand realizeaza ca a fost cu cineva atatia ani si acum numai este langa el.
Buna,am fost si eu despartita vreo 4 luni de prietenul meu care si el era posesiv si gelos, apoi a vrut sa ne impacam si i-am dat o sansa.Si de atunci a trecut un an jumate si chiar ne intelegem destul de bine...eu iti spun din propria experienta, prietenul meu s-a schimbat putin dar nu prea mult, sti cum e lupul isi schimba parul da naravul nu.Depinde de fiecare in parte,ca fiecare om e diferit. Poate fostul tau prieten chiar s-a schimbat,dar nu te astepta la o schimbare majora,ca ce se naste din pisica tot soareci mananca,adica e greu ca o pers. posesiva si geloasa sa se schimbe radical.
Cine stie, poate a realizat ce a pierdut si vrea si el o noua sansa, intr-un fel e pacat sa dai cu piciorul la 4 ani de relatie cu bune si cu rele,dar de asemenea trebuie sa te gandesti si la faptul ca voi ati fost despartiti dintr-o anumita cauza si el a fost gelos si posesiv,deci exista sansa ca el sa fie ca inainte.
Fa ce simti,dar gandeste-te bine inainte. Oricine mai merita o sansa,dar daca tu tii la el inca,eu zic sa incerci dar cu mare grija,nu te avanta prea tare, sa vezi cum se comporta si daca va face iar ca inainte atunci nu are rost sa te mai legi la cap.
In concluzie, sfatul meu e sa ii acorzi o sansa dar sa ai mare grija si sa nu suferi.Eu una nu regret ca i-am dat o sansa prietenului meu ca mi-a dovedit ca ma iubeste, dar adevarul e ca nu s-a schimbat prea mult.
Daca a dat-o in bara odata va repeta greseala din nou asa e oricine, e ca si cum tu ai fuma si dupa un timp zici ca te lasi dar nu ai cum pentru ca e un viciu tigara.
Daa, am tercut. numai ca relatia mea a afost de un an de zile. Era foarte gelos, posesiv. Nu aveam voie sa fac nimic fara sa stie el, sa ies in oras sau sa vb pe mess cu baietii. In cele din urma gelozia lui s-a agravat, desi la fiecare despartire imi jura ca se schimba si chiar se simte total schimbat. Minciuni.Gelozia in exces este o boala psihica nascuta din propria neincredere in sine. In cele din urma, relatia noastra s-a terminat pentru ca timpul a dat in mine.Eu te sfatuiesc sa nu te impaci, insa daca te poti mai lasa o data pacalita, sau daca tu crezi in schimbarea lui iesiti la un suc si stabiliti niste conditii: ii spui clar : la prima crize de gelozie nebunie sa uite de tine... Daca iti spune ca se simte amenintat si ca faci presiuni asupra lui, eu spun sa renunti. Tot din propria experienta. Mult succes si poate ma tii la curent. CHiar sunt curioasa!
Uite am trecut si trec prin asa ceva. gelozia e normala intr-o relatie da atunci cand exagereaza e ft ft ft greu . asta la baiat se schimba`. cu timpul.cu greu dar se schimba. arata`i ca nu are motive de gelozie arata`i ca numai el exista pentru tine. si cu timpul el isi va reveni Si eu zic sa te impaci cu el sa-i areti toate astea si sigurr va fi binee !
Poate intr-adevar te iubeste si chiar daca v-ati despartit el inca tine la tine. Eu zic sa ii mai dai o sansa.fiecare om merita o noua sansa. si daca vezi tu ca iar e gelos si posesiv.inseamna ca are asta in sange si nu o sa se schimbe niciodata. Succes!