Da' ce faci tu, stai la coada? Vezi-ti de viata ta, si cand si daca s-a intampla sa fiti amandoi disponibili odata atunci treaba voastra daca va cuplati sau nu. Un tip implicat intr-o relatie este, hmm, 'fructul interzis'. :p
U copila u te-ai obsedat! sfatu meu ajutorul unui bun psiholog ti-ar prinde bine!
Buna Sandra. Asta nu poti sti tu sigur daca o iubeste sau nu. CHiar nici noi nu putem sti asta, dar sunt un pic cam sigur de ce sa zic, ti-a dat raspunsul ala deoarece vrea sa isi lase loc de Buna ziua la tine. LA ce ma refer la aces loc de bun Buna ziua, adica daca se desparte de ea sa te ia pe tine, adica sa ii iei locul.
Succes.
Ciao
Zice asa deoarece in caz ca in viitor relatia lui nu va mai merge te va lua pe tine rezerva eu zic sa nu stai si sa visezi la un tip care are o rel mai bine traiesteti viata si lasa-l, gandeste-te si la fata respectiva putin punete in locul ei cum ar fi ca prietenul tau sa vorbeasca cu alta fata si sa zica ca nu e sigur de ceea ce simte pentru tine si chesti de genu nu cred ca ti-ar face placere, sti vorba aia:ROATA SE INTOARCE!