| User000 a întrebat:

Bună! Am și eu o întrebare. Aș putea fi însărcinată dacă sunt virgină, dar m-am jucat cu prietenul meu? Amândoi eram doar în lenjerie, nu am observat spermă, dar era cu penisul pe lângă pizd@ mea. Ne-am frecat unul de celălalt. Mi-a întârziat ciclul o zi, ar fi șanse de sarcină? Vă rog seriozitate!

11 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Da, sperma trece prin haine și lenjerie

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati anisori aveti dar este evidnet ca sunteti atat de mici ca nu aveti habar cum sa fac copii.

Nu fetita, prin chiloti, pantaloni, cu perdeaua ssau prosopul, ori cu degetele, mana sau apa din baie NU se poate ramane gravida!

| User000 explică (pentru Violleta2022):

Atunci de ce îmi întârzie? Am observat pe chilot o secreție maronie …

| Violleta2022 a răspuns (pentru User000):

NU este "intarziere" ci cilcu menstrual de tip NEREGULAT, care nu este regulat adica NU vine FIX la acelasi numar de zile in fiecare luna ci la numar de zile diferite.

| LoveSleep a răspuns:

Ai mai auzit de vreuna care a nascut virgina? Daca nu crezi ca tu esti Maria2, cu siguranta nu ai cum sa fii gravida.

| nyoentox2002 a răspuns:

O întrebare:Ți l-a băgat tot?

| Konstantinos99 a răspuns:

De ce nu mai faceti din astea si va vedeti de sudarea relatiei heart to heart? Pe bune, eu cand ma casatoriesc nu ma joc, stiu o treaba serioasa, orice fac si ce consecinta exista, mi o asum!

| Cavaler001 a răspuns:

Și tu ești prietenulhappy?
Dacă sperma nu a ajuns în vagin, nu are cum sa rămână încarcinată.

| vasileparnaie a răspuns:

Intreaba-l pe ''iubi'' daca si-a dat drumul, daca da atunci pregateste un mesaj de dragoste mamei tale sa ii spui ca ai ramas insarcinata >3

| DarianVicentiu a răspuns:

Era mare?