| JusTxMe a întrebat:

am si eu o intrebare atata pentru fete cat si pentru baieti. ce rost are sa continui o rel in care suferi? iubesti persoana de langa tine dar totusi suferi cu ea, si suferi si fara ea. ce e de facut?
ne-am despartit de vreo 5 ori, de 2 ori s-a dus la alta, si dupa vreo luna sa intors la mine si mi-a zis cai pare rau si ca vroia sa am schimb.am gresit si eu, punandui conditii si fiind absurda in marea majoritate a timpului.acum,de o saptamana vorbim iar, zice ca regreta si ca ma iubeste, nu stiu ce sa fac.il iub si totusi vreau sa pun punct, vreau sa fiu cu el dar totusi vreau sa o termin, nu stiu ce sa facsadiar ne certam de vreo 2 zile, desi mereu ajunge sa zica ca ii pare rau si ca nu vrea sa renuntam, ca vrea sa fim iar impreuna.cum as putea sa il fac sa se schimbe de tot, sa il fac sa inteleaga ca ma pierde daca nu se schimba, cum altfel in afara sa-i explic? Ca asta am incercat, si oricum eu nu ma tin niciodata de cuvant asa ca nu ma crede daca ii zic ca se termina tot daca nu se schimba.mai are sens sa continuam?(ar fi trebuit sa avem un an jumate impreuna, da am fost despartiti cam 2-3 luni in total)

plscryinghelpsad

8 răspunsuri:
| Lovely a răspuns:

Imi pare sincer rau ca treci si tu prin acest lucru...sad
dar sa iti zic ce m-a invatat pe mine viata.: poti gresi odata, de 2 ori intr-o relatie, dar cand cerurile continua. e clar ca ceva nu merge bine nu?
Esti o persoana minunata care chiar iubeste, pacat insa ca acest lucru nu iti este rasplatit asa cum ar trebui. Nu cred ca el apreciaza faptul ca tu il ierti atat de des, ba chiar incearca sa profite de acest lucru.

Mai mult ca sigur isi da seama ca poate continua la fel ( se poate duce la alta, etc.) si tu il vei iertawinking pentru ca asa l-ai invatat tu!

si acum raspunsul la intrebarea ta : te cred ca il iubesti si multi iti vor spune " lasa-l ca nu te merita! " dar putini stiu cat de greu este sa faci asta.

Daca vei ramane cu el posibil sa suferi in continuare, te vei gandi ca ai investit un an jumate in aceasta relatie si nu merita irositi, dar daca te vei desparti vei suferi mai mult dar pe o perioada de maxin 2-3 luni, dupa incetul cu incetul vei uita ce a fost, va aparea altcineva in viata ta care sa ti-o lumineze!
Decizia e a ta, eu doar am oferit niste sfaturi!

Ai grija de tine big hug

| alexandra21_3435 a răspuns:

Faptul ca a fost la alta nu e deloc bine, cati ani aveti? luati o pauza sincer! daca stai in stresul asta ai sa iei o decizie care nu va fi potrivita. luati o pauza si puneti ordine in ganduri, vorbiti serios si incercasa te tii de promisiuni chiar daca iti vine f greu, o sa realizezi apoi ca ai facut bine. nu e sfarsitul lumii aici, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te desparti daca nu vrei.

| JusTxMe explică:

Nui vb c are pe alta acu. e vb ca ma deranjeaza ca daca e neros pe mine s-au suparat tipa.si i-am zis sa nu mai faca asa si tot ce face e sasi ceara scuze si sa o ia de la capat cand se enrveaza.nu prea se supara cei drept, da si cand o face incepe sa se poarte aiurea, urla, da vorbe gen"iar incepi cu faze de astae""ai zis ca nu mai faci asa""bine ca strici tu tot.io incerc sa fac sa fie bine si tie nu-ti convine nimic" si na, e aiurea sa faca asa mereu...

| Bibby_8036 a răspuns:

Daca s-a dus de doua ori la alta oh go on nu prea merita sincer, uite chestia este ca nu ai cum sa-l schimbi. in primul rand ca daca el se schimba radical asa cum vrei tu, o sa te plictisesti de el. si ar trebui sa ai si tu orgoliul tau, el stie ca tu ti enorm la el si ca mereu cand v-a vrea va veti impaca. nu-i mai da sansa asta, sa vada cum e si fara tine. si oricum dragostea adevarata nu dureaza decat 3 anihee hee. nu cred ca ai de gand sa te mariti cu el.

| Aegyo a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa termini... Tu il iubesti prea mult, si de aceea il primesti mereu inapoi. Nu e bine daca te face sa suferi... nu merita!
Iar faptul ca s-a dus la alta dupa ce v-ati despartit... Da dovada ca e nesigur: ba se duce la tine, ba la ea. Acum, ma rog, daca tu chiar vrei sa fii cu el, incearca sa afli daca nu cumva se intalneste cu fata aceea, pentru ca probabil ca el baga fitile doar ca sa se duca la ea, cand se plictiseste de tine. Acum eu nu vreau sa iti spun ca asa e, doamne fereste! Eu doar iti dau un sfat, nu iti spun ce sa faci pentru ca tu decizi asta happy

Bafta cu el, si nu care cumva sa il ierti daca afli ca (Idoamne fereste) te inseala... straight face

| ARSSS a răspuns:

Lol, asa suferi in continuare, daca il parasesti, il eviti si ii zici sa te lase in pace, oricum o sa suferi, dar asa iti va trece poate in 2 saptamani daca ai noroc, da macar stii ca dupa aia esti gata, asa daca tot ramai cu el, tot vei suferii si + ca o data si o data tot o sa va despartiti ca doar nu poti traii asa... deci, lasa-l cat poti de repede, cu tupeu, ca doar gasesti altii mult mai buniwinking happy

| StefanAngel a răspuns:

Daca chiar tii la el si el la tine, va trebui sa te inteleaga si sa se schimbe dupa puterile lui iar daca nu poate, tu va trebui sa-l accepti asa cum este, si cu defecte si cu calitati.Altfel nu prea vad nici un rost ca relatia voastra sa continue daca suferi si cu el si fara el plus ca el te-a parasit prima data pentru alta fata...si nu se stie daca tot ce spune e adevarat deoarece Te-a parasit prima data

| DumbravaDragos a răspuns:

Ar fi solutia sa il lasi dar daca il iubesti cu adevarat incearca sa aflii mai mult despre el, daca nu are pe alta odata cu tine.