Buna
sincera sa fiu,dragul meu, pentru mie nu conteaza atat de mult aspectul fizica, bine ca nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca nu conteaza absolut deloc.deci l.asi alege pe tipul nu tocmai cel mai wow dar care sa stiu ca ma iubeste doar pe mine si ca pot avea incredere in el.la ce mi.ar folosi cel care arata super dar e al tuturor?
si felicitari pentru relatia ta si iti doresc din tot sufletul sa fi in continuare fericit si sa ai parte de multa iubire
pupici
Avand in vedere ca toate fetele s-au haladit, le aleg pe alea bune rau si sa le sparg pi2da in ele.Si dupa aia daca ma inseala foarte bine, caut pe alta la fel de buna si o sparg si pe aia si tot asa.Pana cand ma satur si vreau una nu la fel de buna dar cuminte si pe care s-o apreciez.
O fata cuminte.depinde ce doresti.pentru aventura aia care e tare pentru ceva serios fata cuminte
Pai, sa iti explic: M-as gandii foarte bine inainte, as analiza bine situatia, apoi cred ca as alege sa am o aventura cu mama ta. Nu de alta, dar nu ti-a explicat ca exista si semne de punctuatie in limba romana. SI daca tu vrei sa alegi, inseamna ca nu iubesti, asa ca o poti alege pe aia "mai buna" fara probleme nu? Cand o sa iubesti ( daca se va intampla) o sa vezi ca nu alegi nimic, se intampla pur si simplu, iar fata de langa tine va fi cea mai frumoasa, cea mai "buna" si cea mai speciala.
Niciuna. Nu-mi plac nici ălea curve, nici ălea disperate după mine, care fac ca toţi dracii când le dai papucii.
Depinde ce-ți place :
să mănânci un tort cu prietenii sau să mănânci un ca#cat singur
Ești penibil
Faptul ca tipa e mai putin aratoasa n-o face automat credincioasa cum nici frumusetea n-o face pe cea buna curva.
As alege pe cea care ma atrage cel mai mult si se asorteaza cel mai bine cu perdelele din camera mea. Nu fac compromisuri din paranoia.