Stau si ma gândesc la răspunsurile pe care le da aceasta femeie *Violetta2022*, nume de bătrână sau de copil foarte mic. Unul la mana, este adevarat..nu ar trebui sa iti minti parintii, fa in asa fel sa îl cunoască si după vorbește cu ea daca este vorba de cateva ore sa stai cu el, nu vad ce ar fi asa rau, demonstrează i ca este baiat bun. Pana la urma daca te duci si ea va stii, ce crezi ca o sa iti faca? O sa te arunce de pe casa/de la etaj? Ai o varsta ok pentru a sta cu un baiat cateva ore. Doi la mana, auzi Violetta inainte de a da cu presupusul de a ramane *gravida* te ai interesat daca face sex+ca exista metode contraceptive? Trei la mana, sa o protejeze de? De cand ca fata nu mai ai voie doar sa stai sau chiar sa faci sex cu prietenul tau, doar pentru ca te retrage un așa-zis parinte? Patru la mana, ti ar placea sa ti se zica ca iubitul/soțul tau ii place doar pasarica la tine? Baiatul poate chiar o iubește si daca stau sa ma gândesc bine, ce ai vrea sa ii placa unui baiat cand vine vorba de sex? Un cocosel mare si gros cam asta se înțelege la tine, de ar asculta toata lumea dupa tine toti băieții s ar face gay din secunda asta, fetele ar ramane toate virgine.
Femeia asta are răspunsuri care te retrage de la o viata sexuală indiferent de vârstă, este genul de femeie care nu mai primește sex si este foarte revoltata.
Spre final, vorbește cu mama ta si cu iubitul tau ca sa îl cunoască, daca va accepta este evident ca vrea ceva serios cu tine. Dupa vorbește cu mama ta, cum ca vrei sa stai cu el cateva ore si m ar mira sa nu te lase deoarece pana la urma sunt câteva ore cu o persoană iubita nu cu un străin, mama ta trebuie să înțeleagă ca nu mai esti o fetiță chiar atat de mica si ca nu a murit nimeni stand cu iubitul cateva ore, o data la cat stiti voi. Ti tii si de școală pe langa asta si totul va fi bine.
Reactia ei fiind strictă nu stricată, la varsta ta NU ai nevoie de prieten, mama ta are dreptate sa te certe, ar trebui sa îi spui ca ai prieten deoarece daca faci sex va trebuii sa mergi la ginecolog si fara mama ta nu poti, minorii nu au voie la medic fara unul din părinti
Stie ca am nu are nimic impotriva sa am iubit e normal la varsta mea...nu imi trebuie ginecolog daca o fac protejat...ce legatura are?
Ma zi zau ca la 17 ani nu poti merge la ginecolog fara mama ))
Doamne fereste, nu mai panicati oamenii aiurea
I-as spune. Adica sa mint 1 an de zile... trecem peste faptul ca e nu ok sa iti minti parintii, e un efort incredibil sa minti constant 1 an de zile.
Buna.Nu ar fi trebuit sa o minti in tot acest timp. Daca ii argumentai si i-l prezentai de la bun inceput, eu cred ca ar fi fost intelegatoare. In prezent e destul de posibil ca ea sa stie oricum.Dar daca nu, e ok ca vrei totusi sa ii spui despre el. Daca are varsta potrivita pentru tine si e cu bun simt, etc. e posibil ca mama ta chiar sa-l placa. Succes.
Urmeaza sa faca 18 ani...si e chiar ok si cu bun simt
Super.Atunci nu vad motivul pentru care trebuia sa il tii ascuns.A impus mama ta vreo regula precum,, absolut fara baieti, concentreaza-te pe invatat''?
Nu. eu invat destul de bine la liceu si sunt concentrata pe invatat.da dar asta cu sa merg la el mie ca o sa aiba o reactie destul de naspa fiind mai stricta.
Sa mergi la el, adica sa traiesti cu el? Iar daca e stricta in ce priveste partea sexuala, cred ca nu mai conteaza oricum, nu-i asa? Tin sa cred ca ati ajuns si la acest capitol intr-un an de relatie. Dar daca nu, din nou, nu vad de ce ti-ai face griji. Oricat de stricta e mama ta, eu cred ca e constienta de cat de repede avanseaza lucrurile intre doi adolescenti, in ziua de azi.Sigur mai aude si de pe la lucru diferite povesti de-ale colegelor?
Sa merg la el sa stam impreuna nu sa traiesc cu el e vb doar de cateva ore nu sa stau la el peste noapte. posibil e constienta
Trebuie sa fii sinceră cu ea și să vă formați o legătură buna in care sa va povestiti orice până când ajungeți la o înțelegere, o să îți fie greu la inceput dar pas cu pas orice legătură se poate forma
Adevărul tot o să iasă la iveala, o sa fie mult mai dezamăgită atunci, în loc să o minți pe față mai bine ii spui.
Ca acum sa fim serioși ce crezi ca o sa îți facă o sa te închidă în casă? O sa te înțeleagă, fiind deja trecuta prin viata, ai ce învața de la aceasta.
Bănuiesc că nu o sa aibă nimic împotriva dacă te axezi încontinuuare pe studii.
De acea vr sa ii spun. poate o sa fie ok cu idea
E urat să-ți minți părinții, mai ales sa ascunzi că ai un iubit. Normal ar fi trebuit să vi cu el în prima lună să-l cunoască. Foarte bine că este strictă ca să te țină pe linia de plutire evident, nu o strictețe din aceea exagerată căci atunci e îngrădire. Nici iubitul tau nu e mai ok că nu a vrut de bună voie sa vină acasă la tine să-l cunoască ai tăi.
Nu le.am ascuns nimanui ca am iubit ai mei stiau doar ca nu voiau sa il cunoasca din prima luna stiind ca rel din ziua de azi nu tin si li se par o prostie din prima.
Laso pe maicata in pace, daca e stricta n-ai ce face, la 18ani ii spui ca faci ce vrei pentru ca esti adult