anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare cand v-ati inceput viata sexuala cum a fost pentru voi? v-ati pregatit inainte? ati planificat dinainte sau s-a intamplat pe neasteptate? dau fundita pentru cat mai multe detalii.multumesc...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da oricum se planifica pentru ca daca nimeni nu spune nimic nu se ajunge nicaieri dupa cateva luni zas la actiune si gata.

| mgtow a răspuns:

Leutz daca nu ma cunosti nu spune ca sunt virgin ca tu nici nu stii prin ce am trecut.

| LeuTz a răspuns:

Pentru virgini ca iceman e adevarat totul se planifica.Ca sa te invat sexul nu trebuie sa se planifice ci trebuie sa vina de la sine. Daca fata se excita si baiatul la fel nu trebuie sa isi stabileasca nu stiu ce data pentru a face.E penibil si retardat.Go with the flow.

| Mihai19MaxX a răspuns:

La mine si prietena mea a fost ceva spontan dar luat cu incetisorul.dar trebuie sa te gandesti la consecinte si sa te informezi mai intai si nu o fa cu oricine decat daca ai prezervativ.ai grija la bebelusi ca nu cred ca e timpul la varsta ta

| LickyTongue a răspuns:

Prima oara...M-am dus la cabana cu niste prieteni, si erau niste colege de a-lu unu acolo, am cunoscut-o pe aia in gara, si dupa vreo 5-6 ore, dadeam linistitlaughing, cand ne-am intors, n-am mai vorbit, nu-mi place sa fac faze de genu, dar nu ma atragea deloclaughing