Nu o pregatesti suficient de mult si bine in timpul preludiului. Ai putea incerca initial sa intretineti un petting cat mai complex astfel ca sexul vaginal sa devina doar "optional".
Nu toate fetele ajung la orgasm doar prin sex vaginal. De aia se „ajută"; ar trebui să fii fericit că știe ce să facă în așa fel încât să obțină maximum de satisfacție cu ceea ce are. Dacă era să nu te iubească, sau să nu te pricepi deloc erai de mult la capitolul „foști".
Da, este un motiv pentru tine. De ce? Pentru ca penisul tau este mai moale decat degetul ei.
Pai daca tu nu esti in stare sa o aduci, ce sa iti fac. Incearca mai mult. E si aici o treaba. Inainte de inceperea actului sexual, incearca sa ii faci sex oral sa vezi dupa ce orgasm o sa aiba.
Nu inteleg, Am facut tot posibilul. Am mai avut eu relatii dar niciuna nu facea asa. Si crede-ma ca nu multi barbati ar avea atata rabdare sa excite o femeie, sunt cu ea de mai bine de un an si am inceput sa ii cunosc punctele sensibile si o excit pana este uda de parca ar fi un robinet si tot are nevoie de degete. acuma sa fim seriosi, ceva nu e in regula.
Nu stiu ce sa zic am incercat sa o las si 3-4 zile fara sa facem sex si o excitam dar tot fara efect. este posibil sa nu o satisfac destul? sau sa nu ma iubeasca?