| zuzulica a întrebat:

am si eu o intrebare care ma chinuie am 19 ani i-am facut de curand si sunt cu un baiat de o luna de zilehappy. Mi-a zis ca vrea sa facem sex pe motiv ca este baiat simte nevoia, cat sa mai astepte. El are tot19ani si este turc e din acelasi oras cu mine nu este din turcia. Mentionez ca sunt virgina si nu vreau sa o fac il iubesc dar nu sunt pregatita el zice ca ma iubeste dar dc ma iubea eu cred ca nu facea presiuni asupra mea.Va rog spuneti-mi parerea voastrahappy

Răspuns Câştigător
| DianaAndreea90 a răspuns:

Deci. eu una te felicit este una dintre putinele fete care au reusit lucrul acesta se vede ce fel de fata esti
Deci sper ca te va ajuta raspunsul meu. Daca sa zicem erati impreuna de mai mult de 6-7 luni si in tot acest timp iti arata iubire mai ziceam... dar asa de o luna Gata nici chiar asa deh. Daca te iubeste te mai asteapta. Facem pariu ca daca tu ii spui ca nu vrei...si nu esti pregatita de acum si ii spui sa te mai astepte cateva luni el trece la NEXT?
o sa vezi...asa fac toti ( aproape)
spEr ca team putut ajuta
bft

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta cu "sunt si eu barbat si am nevoi" este o placa a baietilor pe care o pun fetelor usor de convisn si dupa aceea de parasit. Am mai dat exemplul asta: sotul meu, a stat fara sex vreo doi ani, dupa varsta de 20 de ani, fiindca nu avea o iubita stabila si nu vroia sa se culce cu femei de care nu-l legau sentimente, nu vroia relatii pasagere. Si toti barbatii seriosi pe care i-am cunoscut eu mi-au spus ca "nevoia" de sex poate fi controlata cu usurinta, eventual cu o masturbare. Voi aveti varsta necesara pentru sex, dar relatia este mult mult prea recenta ca sa indemne la asa ceva. Te inteleg ca nu te simti pregatita, practic nici nu il prea cunosti, de-abia sunteti la inceput, nu au aparut sentimentele, intimitatea. Spune-i ca nu te simti pregatita, explica-i ca vrei sa treaca mai mult timp, sa va cunoasteti, sa fiti mai apropiata. Daca te respecta macar putin, va intelege.

| monyk a răspuns:

Buna, ai o varsta potrivita, insa daca nu te simti pregatita, nu o fa, decat sa regreti mai tarziu... e adevarat ca e baiat si are nevoile lui, insa gandeste-te la tine in primul rand, chiar crezi ca e el baiatul potrivit? Ceea ce ma pune pe ganduri e faptul ca totusi ai 1 luna de cand esti cu el, deci nu cred ca intr-o luna poate fi vorba de o iubire nemaipomenita, poate sunteti indragostiti unul de altul, dar iubirea adevarata vine in timp; eu zic sa mai astepti, sa il cunosti mai bine, in plus daca te va astepta inseamna ca simte ceva pentru. tine si nu vrea doar sex; dar sa nu uiti ca totul are o limita, vb.sincer cu el si nu ii da niciodata sperant false unui baiat, te asteapta daca tine la tine, stai linistita, dar nu la nesfarsit.Desi sunt fata inteleg si eu ca un baiat daca iubeste asteapta, insa odata ce il faci sa astepte ca un catel dupa tine, il amagesti ca asa fac unele, nu e bine nici sa tot il amani, ca pana la urma daca esti majora, va iubiti si va protejati, atunci totul ar fi ok, cu persoana iubita, majora in caz de ceva si daca aveti grija nu se poate intampla nimic rau.Parerea mea:mai astepata, nu te grabi, sa il cunosti mai bine si sa vezi cum merge relatia, fa-l sa astepte dar nu prea mult, dupa un timp eu nu cred ca ti-ar parea rau daca o faci ca pana la urma nu trebuie sa vezi sexul cu un baiat ca pe o obligatie, sau sa o faci de teama sa nu te lase cum fac unele fete, pana la urma si fata o face din placere si cand e vorba de persoana iubita cu care ai o relatie serioasa, nu e absolut nimic rau in asta, bafta!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

După o lună de relaţie, ce-i drept, e cam devreme. La fel cum e cam devreme şi pentru tine să spui că îl iubeşti după numai o lună de relaţie. Serios!
Totuşi, dacă veţi mai fi împreună peste câteva luni, lasă-te dusă de val şi fă-o. Nu ai 12 ani, ai 19!
Şi-n plus, realist vorbind, dacă el nu te ajută (fiziologic prin petting şi psihologic prin discuţii deschise despre subiect) tu de fapt nu ai să fii pregătită niciodată căci realist tu nu ştii la ce să te aştepţi.
Oricum, viaţa e scurtă iar virginitatea oricum nu valorează absolut nimic ci OMUL în sine valorează ceva!
Succes!
P. S.: Şi care-i faza dacă-i turc?
P. S. 2: Bărbaţii pot face abstinenţă şi cu anii dacă nu au o relaţie însă atunci când ai o relaţie cu o fată de care măcar îţi place cât de cât (nu mai zic dacă chiar o iubeşti şi o doreşti) abstinenţa peste 10-12 luni este practic şi realist imposibilă!

| cristina a răspuns:

Buna pai in primul rand nu esti obligata sa faci chestia asta. spune-i ca nu esti pregatita. daca te iubeste cu adevarat va intelege

| georgy7165 a răspuns:

Daca te-ar iubi nu ar face presiuni asupra ta in legatura cu sexul.

| lorredanna a răspuns:

Daca te ar iubi cu adevarat te ar astepta pana te simti pregatita.sa nu facu prostia sa te lasi influentata de vorbele lui.imi pare rau sa iti spun, dar parerea mea este ca doar asta isi doreste de la tine.fi fata desteapta si nu ceda asa usor...

| maria_8727 a răspuns:

Daca te-ar iubi cu adevarat te-ar astepta.eu zic mai bine sa te gandesti.trebuie a fii mandra ca mai esti virgina la varsta asta. totusi o luna e cam putin timp si nu cred ca va cunoasteti destul e bine.si eu am patit cam la fel si mia parut rau dupa aceea.decizia e numai a ta...big grin

| curios_3782 a răspuns:

Dar tu cando sa fii pregatita? straight face sau vrei sa mori virgina? straight face Doamne il inteleg perfect pe baiatul acela

| zuzulica explică:

Curios...nu vreau sa mor virgina dar nici sa plang ca proasta dupa il iubesc as face-o cu el dar nu am incredere in el mi-e frica si dc ma iubea cum zicea lasa sa vina de la sine nu facea presiuni si chiar daca am 19 ani mie nu imi este rusine ce vroiai sa o fac de la 13 ani si aum sa fiu wc public?laughinghai te rog frumos lasa-ne

| zuzulica explică:

Curios nu imi este rusine ca sunt virgina chiar sunt mandra ca nu sunt wc public ca altele... m-am gandit ca astazi sa ii zic ca nu vreau sa o facem ca nu sunt pregatita atunci o sa vad dc ma iubeste, dc ma iubeste sta alaturii de mine, dc nu ma iubeste imi da flitlaughing

| zuzulica explică:

Va multumesc pentru raspunsurii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma-i asteapta, daca nu-i convine poate sa plece.(sfat de la un baiat)
Si ai grija cu el, si pe viitor cand o sa vrea el si poate tu nu o sa vrei, sa nu se duca la altele, mai bine iti iei un roman, cu toate ca nici noi nu suntem mai breji... da' macar e de-al nostru.