| Gipsy a întrebat:

Bună.

Am şi eu o întrebare.
Cât de adevărat este că un golan are lângă el, întotdeauna, o fată bună?

Eu una sunt în această situaţie şi aş vrea să aflu dacă sunt, sau nu singura.
Şi vorbesc despre relaţii de durată, cu iubire şi încredere, nu despre aventuri de-o noapte.

Mulţumesc pentru răspunsuri.

14 răspunsuri:
| swettylove a răspuns:

Buna in ce sens? Buna la cum arata sau buna in sensu de cuminte?

| andrabaa a răspuns:

Pai nu neaparat toti golanii au ca prietene fete bune.dar se mai intampla si chestii din astea

| NAdrian a răspuns:

De obicei golanii cauta fete bune!

| Ramonaaaa a răspuns:

A fost odata ca niciodata un golan,mai exact un baiat care iubea aventurile de o noapte :X. Prin ' mana' si prin pantalonii lui,au trecut toate curvele si nefericitele fete care au crezut ca pot avea o relatie de durata cu el,'bazata pe iubire si incredere'(si au fost destule asa-i?).
Acum tu crezi(la fel ca multe altele) ca esti ceea care il poti schimba,il poti face sa fie fidel unei singure fete.
Vezi cum suna totul? happy
In general, fetele 'bune', care asculta de parinti si sunt mai 'cuminti' vor sa aiba pe cineva in viata lor care sa le 'pipereze' existenta.Un refugiu.Si il gasesc in acest baiat care profita la maximum de perioada de confuzie prin care trec fetele.

Tu crezi ca il poti schimba? Poti reusi sa faci din el ce nu au reusit atatea fete inaintea ta?

Bafta mai departe :*!

| ToxicGirl a răspuns:

Pai exista...si eu aveam un golan langa mine.nu ne-am despartit pentru ca mo inselat sau ceva in genu.ne-am despartit pentru ca pur si simplu nu ne-am mai putut vedea.eram prea ocupati.dar am ramas prieteni buni...relatia o durat cam un 1. da putea sa dureze mult mai mult.nu o fost vb ca nu ne-am mai iubit.dar asta e viata.P.S: sunt mai multe feluri de gonali.dar iti dai seama cand cineva te iubeste sau nu chiar daca e golan, tocilar, prost.etc laughing happy

| Gipsy explică:

@oFata, nu este logic? raised eyebrows
@Ramona, am reusit deja.

| StEluTa_3250 a răspuns:

De obicei asa se intimpla, oponentele se atrag. Astfel si golanii cauta fete bune in care pot sa aiba incredere si se pot baza. Eu de 9 luni ma intilnesc cu un golan si e foarte posibil sa creezi relatie de durata. bafta

| Ovilacul a răspuns:

@Gipsy, noi barbatii suntem prea superficiali ca sa putem fii schimbati vreodata de o femeie. Cat timp ne dai ceea ce avem nevoie nu ai treaba cu noi, cand nu ne mai dai atunci e de rau. Pune-ti iubitul la "regim" 1 luna de zile si mai vorbim atunci. Habar n-am cine esti, cum arati sau cum gandesti dar sa stii ca te inseli amarnic daca tu crezi ca ai reusit sa schimbi un om, mai ales un barbat care spui ca e golan.

| Gipsy explică:

@Bogdan, l-am schimbat, dar nu in totalitate.
L-am facut sa fie cat de cat cum imi convine mie, desi mai are scapari uneori.
Nu ca nu-mi placea cum era inainte, doar l-am mai cumintit.

Si asta cu regimul. E o ideewinking

| Ovilacul a răspuns:

@Gipsy esti asa de naiva...

| Nextone a răspuns:

Eu zic a il poti simchimba cat de cat daca te iubeste cu adevarat, asta iti zic din experientahappy

| Leon a răspuns:

Eu am auzit numai de idioti care ard proastele ce pun botu la vrajeala.

| Gipsy explică:

@Leon, eu sunt cu el de un an si jumatate, si nu m-am "ars" cu el decat acum cateva luni, pentru prima data. Deci este o relatie serioasa.

Si in plus, eu am cerut o parere. Atat.

| marya a răspuns:

Pai sti cum este?
Fetele rele vor baieti buni si fetele bune vor baieti rai.