Eu am avut o relatie cu o fata 5 luni dar s-a sfarsit tragic pentru ca parintii ei au aflat si iau interzis sa mai iasa cu mine i miss her
Si noi am vrut la un momendat sa fugim impreuna dar ea nu a avut destul tupeu si a zis ca pana la urma o sa ramanem fara bani si o sa ne intoarcem iar la noi acasa si o sa dam de si mai multe probleme pana la urama toate planurile care le facusem impreuna sau spulerat si pentru ca ne vedeam foarte rar si pe furis au inceput sa se risipeasca sentimentele si ne-am despartit desi inca mai tin mult la ea si ea la mine. dar poate vom merge in acelasi oras la facultate si atunci vom relua relatia
Of imi pare rau! de multe ori asa se intampla! asa sa intampalt si intre mine si iubita mea! la un momendat eam saturat si am plecat in lume am2! dar nu pea a avut efect aveam nevoie de bani! asa ca neam intors fiecare la casa lui! acum iar suntem despartite nu neam mai vazut de o luna! sper sa pot strange bani ca sa ne mutam undeva cat mai repede! mie foarte dor de ea!
Eu am avut o relatie cu un baiat si mi-a placut foarte mult dar..nu sunt sigur de orientarea mea sexuala
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: