Buna.
Nu zice nimeni sa o faci la 20 de ani.dar nici intre 10=14 ani.sincera sa fiu, eu cand aveam 10-14 ani, nici nu stiam ce inseamna... konsider ca voi ati inceput sa stiti deja prea multe, vremurile s-au schimbat...incepi si tu macar de la 17 ani.pentru ca nu e bine pentru organismul tau, organele inca nu s-au dezvoltat suficient.
Vorbesti serios? 10-14 ani? Nu il incepi la o varsta atat e frageda...la 17-18 ani ce mai iei in calcul?
Pai... atunci cand iti incepi viata sexuala, incep sa se dezvolte sanii, si probabil ca efect negativ ar fi lasarea acestora destul de devreme...
Probabil incepe si tenul sa se schimbe odata cu activitatea sexuala. Cu cat o faci mai des si mai devreme, cu atat tenul imbatraneste mai repede.
Nu,nu am facut asta.Am 13 ani, am prieten si nu voi face asta.doar ca am intrebat care sunt efectele negative.
Pai ai facut asta? cati ani ai mai exact.11 12 cati? ai prieten? de la ce varsta
Nu e bine chiar de la 10 ani...dar nu exagerati si voi ca daca s'ar lua lumea dupa voi femeile ar ramane virgine pana la varsta de 20 de ani si chiar ar muri virgine deci:-J
Mutubal întreabă: