| noname_9667 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare: ce pot face sa mi se albeasca dintii? tratamente rapide pls.

mentionez ca ma spal in fiecare zi

fundita.scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| Foxilikkkă a răspuns:

Buna!
Iti voi spune cum am reusit eu sa-mi albesc dintii.
Am inceput sa ma spal pe dinti dupa fiecare masa, daca nu dupa fiecare masa oricum foarte des.Am incercat apoi cu bicarbonat de sodiu, e foarte bun si chiar ti-l recomand cu incredere, dupa ce te speli pe dinti, pune-ti pe deget bicarbonat si freaca dintii insistent in locurile cu imperfectiuni, apoi clateste-te bine! Foloseste bicarbonatul odata la 10 zile, caci daca folosesti mai des risti sa ti se ia smaltul.Ideea este sa iti ingrijesti dintii, schimba periuta de dinti odata la 3-4 luni, cand te speli pe dinti ai grija sa o faci timp de 2-3 minute! Vei vedea rezultatea dorite daca iti doresti cu adevarat asta si bineinteles daca ai rabdare!
Sper ca ti-am fost de ajutor.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa nu fumezi si sa mergi la o consulta odontologica

| Libelle a răspuns:

Metode naturiste?
bicarbonat si lamaie

| alexxx_5812 a răspuns:

Detartraj

| roxymaria a răspuns:

Hei:d nu acum mult timp am pus si eu intrebarea asta
alataieri m`am spalat pe dinti cu bicarbonat de sodiu iar dupa cu pasta normala de dinti. Pot sa zic ca urmatoarea zi au remarcat multe persoane ca am dintii mai albi:d
da nu trebuie sa exagerezi cu bicarbonatu de sodiu daca incerci metodata asta de 2 ori pe saptamana e de ajuns. Incearca :*

| BLG a răspuns:

Buna...eu imi dau cu sare pe dinti si chiar functioneaza

singura chestie naspa este ca iti afecteaza plombelebig grin

dar daca nu iti dai pe plombe e totul ok

sper ca o sa functioneze si la tinebig grin...:*:*