| Glamour666 a întrebat:

am si eu o intrebare :-|... Cearcanele lasate de sub ochi pot avea legatura cu virginitatea, adica cum ca nu mai esti virgina? Funda worried

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Logic ca nu au nici o legatura.

| CoquineNoire a răspuns:

Da, au cearcane pentru ca plang de suparare ca nu-si mai gasesc virginitatea...si-au pierdut-o.

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Prostia doare? Sper ca nu, altfel ti-ar iesi cearcane de la plansul si suferinta pe care le-ai trage.

| catalina_2916 a răspuns:

Dar tu ai gandit putin inainte sa pui intrebare asta? curioasa doar.

| Barbiiiiee a răspuns:

Ce vrei sa zici? Daca iti pierzi virginitatea iti apar cearcane?laughing poate daca muncesti prea mult la activitatile astea laughing cum spune si fata de mai jos "oboseala":p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au nici o legatura.Virginitatea are legatura cu schimbarile hormonale si din corpul tau. Cearcanele apar datorita unor probleme cu ficatul,sau faptului ca nu te odihnesti suficient, ca esti mereu stresata, sau daca suferi si te consumi plangand.

| zuzapitika a răspuns:

Cearcanele pot fi provocate de oboseala, stres sau probleme cu ficatul...din cate stiu eu.dar e bine sa consulti un medic si fa analizelehappynu au legatura cu virginitateabig grinsucces:*

| quadroq a răspuns:

Nu

| Glamour666 explică:

1.intrebarea nu era pentru mine, am pus-o doar pentru o prietena care nu avea cont aici 2.Auzise ea de la cateva persoane ca ar avea legatura, nu sunt experta in asa ceva deci nu am de unde sa stiu daca ii adevarat sau nu! Merci