| Maria_Ștefania__QX9R a întrebat:

Buna,am și eu o întrebare,cine ma poate ajuta as aprecia, cine nu, sa nu de-a hate și sa treacă mai departe
Este vorba despre iubitul meu care l-am întâlnit acum 3 luni și care mi-a spus ca a încheiat o relație de 3 ani chiar cu 2 luni înainte sa fim noi împreuna, chestia este ca el a spus ca s-a răcit demult de ea ..trecând peste chiar dacă el îmi arată ca ma iubeste și e lângă mine,am un sentiment ca m-ar folosi sa o uite pe ea.și mi-a ascuns ca a cerut o in căsătorie și după am aflat eu singura și mi-a spus ca sa nu îmi facă mie rău a preferat sa nu spună asta și mi-a mai spus ca doar pe mine m-a iubit in viața lui deși după a recunoscut ca a iubit o și pe ea,trecând mai departe nu știu ce sa mai cred, și încă o chestie, noi când facem sex are perioade când stam și 2 ore și nici o ejaculare,și am impresia ca da ca "prostul in toba " stiti expresia.
Și parca nu e ce trebuie.
Voi ce Spune-ți, ce sa fie?
Sa am dreptate sa o mai iubească?
Și in legătura cu relațiile noastre intime, credeți ca are legătura cu ce am spus mai sus?

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Da, pai v-ati combinat la doar 2 luni de la despartirea lui.
In mod normal, un om normal are nevoie de circa 6 luni sa depaseasca o relatie semnificativa. Depinde de fiecare.

Faptul e consumat, voi sunteti impreuna acum. Nu mai dezgropa mortii, ca iti faci singura rau. Nu te mai compara cu fosta, tu esti tu.

Despre relatiile intime, nu inteleg care e problema ta. El pe tine incearca sa te satisfaca. Bucura-te de ceea ce ai.

| Aurelian321 a răspuns:

Scurt, tu ești amanta!
Te folosește.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca lucrează cu doua iubite. Când la tine când la ea. Durata ectului sexual este influențată și este mare din cauza suprasolicitarii de ambele iubite.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca lucrează cu doua iubite. Când la tine când la ea. Durata actului sexual este influențată și este mare din cauza suprasolicitarii de ambele iubite.