Iness, bărbatul ăsta, din punctul meu de vedere te-a văzut ca pe o distracţie, o aventură, aşa cum probabil l-ai văzut şi tu. Vorbindu-ţi urât la telefon, nu face decât să-ţi dovedească faptul că nu mai vrea să aibă vreo tangenţă cu tine, la modul direct. Poate că regretă, cu adevărat că te-a lăsat să te căsătoreşti cu altul, şi că a făcut şi el asta, şi privindu-te, se resemnează oarecum. Totuşi, vezi tu, el nu vrea să-şi rănească soţia. Poate chiar o iubeşte, şi cred că mai ales de toate o respectă. De ce să frâgi şi tu inima celui cu care eşti de aşa de mulţi ani? Dacă el vrea ceva, să dea semne concrete. Eu cred că nu vrea să-şi lase soţia, dar totuşi nu-i eşti indiferentă. Simte-te mândră că ai reuşit să i te imprimi aşa in gânduri, dar nu fă greşeala să-i răneşti pe cei care sunt lângă de tine, de dragul unor mofturi. Baftă, şi sper să alegi ce e mai bine!
In primul rand invata sa folosesti cratima.In al doilea rand in loc sa alergi dupa barbati insurati mai bine pune mana si citeste o carte.E evident ca omul asta te vrea numai pentru sex si ATAT.Suna-l si spune-i ca vrei sa te culci cu el.Simplu! Ca doar asta e in mintea ta.E evident ca asta vreti amandoi si sincer nu stiu ce relatii serioase aveti voi.Nici nu va ganditi la partenerii vostri si irositi niste ani degeaba vai de capul vostru.gizas!
Frate ce aveti cu barbatii insurati? lasati`i in pace sa`si vada de familiile lor. sunt atatia baieti de varsta voastra! gandeste`te mult, la ce ai sa faci!
Poate ca te place dar nu indeajuns sa renunte la relatia lui pentru tine mai ales daca si u ai o relatie serioasa
Sfatul meu e sal lasi in pace ca poate pierzi relatia actuala si nu se stie daca o sai recuceresti iubirea lu tipul asta
funda?
Sunt in situata ta, sunt in gradul de ati da sfaturi ca eu sunt cu un om insurat in priuml rad fa in asa fel incat nevasta-sa sa nu afle ca sa eviti scandal iar apoi zii de ce te priveste de parca te-ar manaca si la telefon iti vorbeste urat intreaba-l cu curaj dar nu la telefon cand il intalnesti singur te duci la el, vezi care este motivul iar ca sa-l cuceresti incearca sa-i faci senzatie mare