| misterious92 a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare, cum ar trebui sa ii spun prietenului meu ca sunt virgina?, nu am avut o dicutie despre asta si nu stiu cum as putea ajunge la acest subiect.

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
dar ce este asa greu sa te mandresti cu ceva care astzi putin pun pret pe asa ceva? daca vrei sa ramai asa mai mult timp, ii vei pune conditia de la inceput ca puteti fi prieteni, dar fara a face altceva pentru c a tu nu ti-ai inceput viata sexuala, iar daca vrei sa scapi de aceasta puritate, ii vei zice direct ca nu ai experienta fiind la prima abatere...
O zi frumoasa sa aihappy

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Sa începem cu începutul de cât timp sunteți împreună? Daca tu te simți pregătita sa faci acest pas foarte imporant si crezi ca baiatul este alesul tau atunci spune-i nu e nimic rușinos in a fi virgina si eu cred ca se va bucura cand ii vei spune. Ar trebui sa aveți o discutie pe tema asta si fara jena sa ii spui ca esti virgina nu e nimic rușinos, Bafta

| misterious92 explică (pentru Laurentiu_4547):

Nu avem mult timp impreuna, dar sunt pregatita pentru pasul acesta.Problema mea e ca nu stiu cum sa ajung la aceasta discutie, de felul meu sunt timida si nu abordez genul acesta de conversatii, tocmai pentru ca sunt virgina.Multumesc.

Răspuns utilizator avertizat
| Alison95 a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna, de cat timp va cunoasteti, el da semne ca ar vrea mai mult de la tine, cati ani aveti?

| 0alafaranume0 a răspuns:

Lasa-l pe el sa intrebe! e baiat el ar trebui sa ajunga la un moment dat si la discutiile de genul sau macar fa tu cumva sa ajunga el acolo doar nu e atat de timid mai ales ca vad ca nu esti deloc mica si cu siguranta nici el, un baiat normal ca se bucura cand afla ca prietena lui e virgina oricine se bucura sa stie ca e primul... chiar daca nu mai ai 16 ani si vrei sa iti incepi viata sexuala nu te grabi toate vor veni de la sine, nah o idee mai buna la 4 dimineata nu mi-a venit dar la o discutie ii poti spune ca esti fata mare si te descurci dupa in funcie de raspuns ii poti zice si la propriu si la figurat" dupa care il lasi pe el sa puna intrebarile

| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

O sa te intrebe el intr-o zi, nu-i nevoie sa-i spui tu sunt sigur! Si faptul ca esti virgina e un plus mare pentru el si se va simti mandru de faptul acesta, pentru ca orice baiat si-ar dori asa ceva!

| misterious92 explică (pentru Sfatuitorul_6560):

Ideea e ca mi-as dori sa imi incep viata sexuala cu el, si ma gandesc ca ar fi bine sa ii spun inainte, nu in momentul respectiv. Sper sa fie mandru, si sa nu il sperie de fapt lucrul asta.

| Sfatuitorul_6560 a răspuns (pentru misterious92):

Da normal,spune-i, ca el sa se documenteze inainte de a face ceva, pentru a sti cum sa te ia in pat si sa iti faca un act sexual fara dureri si fara complicatii, e cel maibine, comunica-i.

| 0alafaranume0 a răspuns (pentru Sfatuitorul_6560):

La peste 21 ai lui banuiesc ca nu o fi virgin ca si baiat tongue deci stie

| Brunetica_Elizabeth_1994 a răspuns:

Eu cand eram virgina ii spuneam respectivului cu care eram ca sunt virgina si ca nu vreau sa se ajunga la mai multe. daca vrei bine asa daca nu nu. E cel mai bine sa ii spui pe direct!