Buna.Ca regula generala, e o idee cam proasta sa contactezi pe cineva care intra la categoria fost/a. Exista totusi un motiv (sau mai multe motive) bine intemeiat pentru care v-ati despartit, nu? Asadar cantareste bine situatia inainte de a ajunge sa suferi mai mult.
Nu cred că mai are rost să te împaci cu el. Dacă tot insiști pe treaba asta poți întreba pe cineva care îi este apropiat sau care locuiește prin apropierea lui.
Motiv întemeiat nu prea îl consider, ideea e că am anulat eu i întâlnire cu el deoarece aveam ceva probleme de familie și de atunci nu am mai vorbit deloc
Deci nu v-ati despartit oficial? Dar relatia era serioasa sau? Daca era, cred ca ati fi tinut legatura in continuare, fiindca anularea unei intalniri nu e motiv pentru care sa nu mai vorbiti ever.
In cazul acesta faci cum doresti.Din moment ce nu v-ati mai scris, din punctul meu de vedere denota ca sunteti bine mersi unui fara celalalt? Nu te supara, asa pare din exterior, chiar daca sustii ca il iubesti.Cati ani aveti?
Daca se mai poate repara situatia dintre voi, este irelevan daca are sau nu pe cineva in acest moment.