| PoisonKiss a întrebat:

am si eu o intrebare... cum sa sarut? la ce sa fiu atent sau cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| AnonimA a răspuns:

Buna...nu cred ca trebuie sa ii il jigniti! intreaba ca sa stie:*

dar nu ai ce sa inveti ca asta vine de la sine orkm sa iti explic asa un piclaughingcand vrei sa o saruti o prinzi de maini sau prima oara o saruti p obraz apoi ii atingi buzele si dupa o sa va jucati efectiv cu buzele voastre tu o sa ii le prinzi p ale ei si ea p ale tale prima oara nu trebuie sa folositi limba ca este mai complicat::*successmug funda?big grin

10 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Daca nu stii cum.inseamna ca nu e momentul din pricina varstei!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu este o teorie pentru sarut
am mai zis si la altii sarutul vine de la sine
tu trebuie sa te comporti normal
sa fii tu
si la ineput o sa fie doar un sarut pe buzitze apoi urmeaza si french kiss
succes

| marrr a răspuns:

Da' tu cum crezi ca au invatat parintii si bunicii nostri? Si cei de dinaintea lor? Pe-atunci nu exista Internet, era doar practica! Nu te uita la filmulete sau chestii de genul, ca vezi prost si vei crede ca intr-adevar asa se face, dar unele saruturi pe care le vezi prin toate filmele sunt trase spre extrem.

| pwp a răspuns:

O sa vina de la sine...nu trebuie sa iti faci probleme! love struck

| Amy90 a răspuns:

Buna,

Nu stiu ce varsta ai dar cred ca esti destul de micut. Nu ar trebui ca intrebarea ta sa starneasca rautati pentru. ca la urma urmei toti am trecut prin asta, unii mai devreme altii mai tarziu. Intradevar nu exista o teorie a sarutului insa cand o faci trebuie sa ai incredere in tine sa nu te lasi doborat de emotii/fiori si sa pui multa pasiune.

| Deniisze a răspuns:

Frumos raspuns love big grin

| Sov95 a răspuns:

Se invatata prin practica... ca sa zic asahee hee

| dsada a răspuns:

Pai lipesteti buzele de ale partnerului/partenerei si strecoarati limba in gura ei si misco pe acolo:P nu e asa greu! uite aici daca vrei video http://www.youtube.com/watch?v=v1E3svyFpik funda? plz;;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata mea nu am vazut raspunsuri mai incompetente... ok, fi atent cateva tehnici esentialewinking: 1. check out your mouth. incearca sa nu mananci un mar, tine gura ca atunci cand faci cascada cu fumul big grin, nu foarte larg deschisa, asta e greseala frecventa. doi, nu ii atinge dintii, foarte important si bineinteles, e de preferat sa nu ii bagi limba pe gat pana vomita big grin si ca idee, incearca sa nu iti tii limba stana de piatra si nici sa nu aiba o miscare constanta... inspira happy succes, frate

| ADIGA a răspuns:

De la sine fraiere.