anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa seduci un barbat pe care il placi foarte mult? Adica, ce le place barbatilor sa auda de la o femeie? Si inca ceva: cum imi dau seama daca barbatul ma iubeste si el? Toti spun "Te iubesc!" asa de usor, cand chiar simt asta? Ma gandesc ca sunt si caractere care prefera sa nu spuna pe fata tot ceea ce au pe suflet. Tine-ti cont de faptul ca barbatul este casatorit, si nevasta e foarte geloasa. Nu imi spuneti pareri gen: "E mai bine sa il lasi in pace, sa nu te bagi daca e casatorit." Asta nu e un raspuns pentru mine. Nu poti renunta atunci cand iubesti. Astept raspunsurile voastre. Multumesc! :*

2 răspunsuri:
| Barbaraaa a răspuns:

Buna eu stiu ca barbatiilor le place sa fie mereu alintati si rasfatati asa va gasi la tine ce nu are nevasta lui. Succes :*

| ipocrit a răspuns:

Folosesti termenul de barbat. deduc ca ai peste 20 ani, iar cinismul din mine ma intreaba ce cauti aici la aceasta varsta. in fine, un raspuns sigur - apreciem inteligenta, carisma si pragmatismul. adoram sa fim alintati dar sa ni se ofere si timp pentru noi. e drept cateodata abuzam acest cuvant, oricum, cred ca e o greseala sa te complaci intr-o relatie cu un barbat insurat. sansele ca el sa isi paraseasca "aleasa" sunt sub 10%. oricum, have funbig grin