| Andrrr27 a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, cum se simte o persoana căreia i se fac farmece sau vraji de iubire
Ok stiu suna nebunesc acum pentru cei care a răbdarea sa citească
Voi scurta povestea acum vreo 2 ani ieșeam cu un băiat(neavand vreo intentie cu el pentru ca nu il vedeam ca o relatie ), auzisem ca un prieten de al lui ca face niște lucruri nasoale ( nu pot scrie aici ca vor șterge întrebarea, dar la ce te gândești ca poate face un băiat cel mai rau unei fete, despre asta e vorba )
Am întrebat o persoana comuna dacă este adevărat și în vreo 2 ore ăștia îmi dădeau cu pumnii și picioarele în usa sa ceara explicații, povestea s-a terminat cu politie
Acest băiat cu care eu ieșeam a plecat la munca in afara, urmând sa îl mai vad random prin cartier de paste și de crăciun, ceea ce s-a întâmplat acum vreo 3 săptămână ( în fata blocului meu mai exact cu prietenul lui )
Acum vine punctul culminant, după o zi cu o durere de cap groaznica am început sa ma gândesc la băiatul asta care plecase in afara, la modu parca l as cauta, parca as vrea sa îl vad și ma sperie ceea ce simt( îl și visez nu ceva wow, ultima data îmi povestea cum e unde s-a mutat ). Știu ca nu e normal, pot admite ca experienta asta m-a lăsat cu niște trauma (și acum dacă aud bătăi la usa sau ca îmi suna interfonul încep sa tremur )
Țin se menționez ca eu cu acest băiat nu am avut nimic, niciun sărut nici nimic.
Sau poate are cineva o alta explicație pentru ce simt, deși după 2 ani în care doar vr sa uiți ca exista acest om sa te gândești random da ce m as vedea cu el și poate și mai mult, e dubios.

1 răspuns:
| Kufu95 a răspuns:

Nu există vrăji sau farmece, dacă nu îi va plăcea de tine acceptă situația, rămâneți prieteni şi încearcă relație fu altcineva.