Bună.
În doi ani de zile nu ai reușit să-l cunoști cât de cât?
Și ai să-ți scriu ceva care să te pună pe gânduri: orice bărbat vrea să se culce cu o femei.
Hotărârea îți aparține atunci când te simți pregătită fizic și psihic, nu sub presiune sau constrângere.
Pa, pa.
Eu sincer, daca te iubeste atat de mult si vrea sa se culce cu tine zii ceva de genu "Da ma culc cu tine dar intai imi faci un oral, sa nu te astepti sa iti fac si eu, si pai mai vedem. ma voi mai gandi"... Vezi ce reactie va avea atunci Serios vorbesc.
Ceau:*
pff nu mii se pare un baiat bun. un baiat de treab anul te'ar intreba asta nici peste 3 ani...totul ar venii de la sine
eu una nu-ti spun de rau...nu te strica pentru un baiat
poti ramane gravida, poti lua bolii stiu si eu sunt multe pericole
nu merita, spune-i ca nu te simti pregatita acum iar daca te va intelege atunci poate ca este un baiat care are rabdare si te intelege iar daca iti spune ca nu mai vrea s afie cu tine daca nu te culci cu el da'l cu respect in ****** masii:*:*
kisss mare:*
Daca il cunosti de 2 ani nu il cunosti? in principal baietii vor doar sa se culce cu fetele si atat, nu fo o prostie care poate ai so regreti, gandeste-te daca esti tu pregatita in primul rand si daca merita
Silviun95 un raspuns fenomenal(scuze pentru asta). Iti zic ca baiatul vrea doar SEX.De ce? Sunt baieti. Urat din partea noastra stiu. Dar si mai urat este sa nu recunosti greseala.Pacat ca noi persistam in aceasta greseala.Eu macar recunosc.Nu te culca cu el, asta este sfatul final.
Daca el vrea sa fie cu tine doar pentru a se culca cu tine, mai bine nu.
Incearca sa vorbesti cu el pe tema asta si vezi cum reactioneaza.
Daca tine la tine si te iubeste va astepta pina cind tu te vei hotari ca vrei acest lucru, dar daca nu va astepta inseamna ca el are nevoie numai de sex.Si eu am avut asa situatie si sa stii ca prietenul meu a avut rabdare si ma inteles.
HappynewCenusa întreabă: