| Alinutza_8819 a întrebat:

am si eu o intrebare.big grin.Am fost la tara acum 2 zile.Si am fost pe afara cu fete si baieti.Si un baiat se cam dadea pe langa mine adica mi-a cerut nr de telefon facea glume cu mine si mai multe.Si intr-o seara ii spunea unei prietene daca poate sa il combine cu mine, si atunci fata aia mi-a spus mie.Si nu-s ce sa cred credeti ca ii place de mine sau doar face asa la misto thinking pentru ca baiatu este super dragut si nu stiu ce sa fac adica ce sa mai credhappy...

Răspuns Câştigător
| GTFORetard a răspuns:

Probabil ii esti simpatica si a vrut sa faca o impresie buna.
L-ai atras intr-un fel anume...Sau poate doar felul tau de a fi la facut pe el sa para interesat de tine.
Daca spui ca si tu il placi ai putea vorbi cu el la telefon daca tot ai spus ca ti-a cerut numarul.Si poti afla mai multe in legatura cu asta si ce ar vrea el de la tine.

Mult noroc!

4 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Deja a dat semne ca te place.incearca si vezi ce iese! sa nu ai regrete dupa aceea.totusi,sa fii cu capul pe umeri!

| koshmarul a răspuns:

Cea mai buna metoda de a vedea daca tine la tine e: te culci cu el si daca te paraseshte nu tine la tine daca da atunci te iubeste, problema e ca intirzie cam rezultatul,happyhappyhappyhappy acum putin mai serios, poate te place baiatul si nu stie cum sa te cuceriasca si a cerut ajutor de la prietena ta, asta poate nu a facut-o cu intentzii rele, totusi fii atenta cu el, un secret, baiatului dacai spui cal iubestideacuma el nu mai simte asa cum simtzea diodata, trebuie sal lasi putin sa lupte pentru a te avea, dar nici nu exgera. bafta. imi dai si mie fundita? plizzzz

| Rares20funde a răspuns:

Pai te place 100%! Spune-i ca va fi incantat sigur!

Asculta-ti inima!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place accepta combinatia