| veveritza a întrebat:

Buna!:* am si eu o intrebare big grin ce inseamna cand un baiat te tine de mana, te saruta si iti face cu degetul mijlociu in palma?big grin vrea ceva mai mult? sau nu inseamna nimic?

Răspuns Câştigător
| Kylexy a răspuns:

Veveritza toate raspunsurile care ti leau dat utilizatori sunt aberatii si superstitii mai putin gigiro care nu prea ia in bataie de joc raspunsurile care le da.
Daca ti-a facut cu degetul in palma nu inseamna ca vrea neaparat s** poate a fost o reactie de moment nu ai de unde sa stii dar cel mai bine sa vorbesti cu el.

14 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Daca a facut toate astea nu inseamna nimic. D'ooh!
Daca nu esti cu el, poate asta si vrea.Sa fie cu tine.
Daca ti'a facut asa in palma, asta nu inseamna ca vrea sa face'ti sex. straight face
Sau poate da, in mintea lui.Nu avem de unde sa stim ce gandeste el. straight face

| Razvan a răspuns:

Vrea sa iti fure provizile de iarna, veverito!phbbbbt

| gigiro a răspuns:

Vrea sa te sarute! E o metoda veche de zeci de ani, de pe vremea cand baietii nu erau asa indrazneti.

| Anca a răspuns:

Io parca stiam ca semnul asta e invitatie la sex rolling on the floor

| cossmy a răspuns:

Fa'i si tu la fel, raspunde'i inapoidevil... ce o sa urmeze dupa asta, sigur o sa-ti placawinking

| cossmy a răspuns:

In ziua d azi, daca te "gadila" in palma, asta inseamna. Si atunci daca nu vrei, ori iti tragi mana,, ori raspunzi. Sau taci si nu faci nimic si lasi sa creada fiecare ce'o vrea.happy

| 1micdamare a răspuns:

Aaaa...pai e grav daca ti-a facut asa in palma!
Inseamna ca nu stie unde e pasarica, si crede ca deja ti-a tras-o.
Eu zic sa ii pui degetul acolo unde trebuie!

| LobyCreW a răspuns:

Daca tia pus degetelul in palma vrea sa faca sex cu tinelaughing

| roxydulkica a răspuns:

E infragostit de tine. Dar gred ca vrea sa faceti s**.

| SerbanElyan a răspuns:

Vrea sa ti-o t***a (stii la ce ma refer)(daca nu stii e in raspubnsul lui "1micdamare")... bine... fa-i pe placwinking

| MdMdlina98 a răspuns:

Asta ac baieti de cele mai multe ori in preajma unei fete si crede-ma este o reactie pe care o au pe moment si fac fara sa se gandeasca de 2 ori :p

| cristi_8798 a răspuns:

Vrea sa o vada pe rozinela laughing

| ioana91 a răspuns:

Insemna ca vrea ceva mai mult decat un sarut, presupun ca iti dai u seama despre ce este vorba.

| veveritza explică:

Ms de raspunsuri!:*