| coolbest a întrebat:

Am si eu o intrebare Daca ai un prieten nu de prea mult timp si sti ca tu nu-i poti oferi nimic.Este normal sa-l lasi sa aiba alte relatii cu altele dar sa-ti spuna tot Si sa stea cu el doar sa-si faca treaba?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sincer nu mi se pare normal asa ceva[nici ca fata si nici ca baiat]

| Alessia_Alexandra_1992 a răspuns:

Dupa parerea mea asta nu se poate numi relatie, poate esti de acord acum cu chestia asta, dar cu cata o sa ti mai mult la el cu atat nu o sa mai accepti asta. Daca el te-a acceptat ca prietena inseamna ca a vazut ceva frumos in tine si se va multumi cu atat cat ii ve-i oferi, parerea mea.

| ChuckyM a răspuns:

Nu!
Adică nu mi se pare normal. Tu, ca fată, să accepţi aşa ceva din partea iubitului tău. Dacă nu-i convine faptul că tu nu-i poţi oferi nimic, atunci eu zic că nu prea are rost.
Băieţi mai sunt, iar aşa ceva nu mi se pare normal într-o relaţie. Doar tu eşti iubita lui, nu altele. happy
Baftă!

| DyNo a răspuns:

Te referi ca tu nu poti sa-i oferi relatii sexuale, si totusi, sa fiti iubiti, dar el sa intretina realtii sexuale cu altele?
Acest lucru nu se poate numi relatie.

| coolbest explică (pentru DyNo):

Si ce se poate numi?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ti-ar plăcea compromisul ăsta?

| Papusika1Mika a răspuns:

Pai uite am si eu problema asta, si el mi-a zis ca nu-i nici o problema, cind o sa fiu pregatita o vom face, da in nici un caz nu ma va forta. Imi respecta deciziile!
Crede-ma ca daca te iubeste, va fi multumit si fericit cu tine fara a mai face dragoste!

| DyNo a răspuns (pentru coolbest):

O iubire mare din partea fetei/femeii care nu poate oferii relatii sexuale, si o nesimtire din partea baiatului/barbatului care cauta aceste lucruri in alta parte.

| h3r a răspuns:

Cati ani ai? Pentru ca asta sigur ti-a zis prietenul tau.
Draga mea, ti-ar place sa fi a 5-a roata de la caruta? Adica tu accepti sa te insele pe fata.
E un nesimtit cel care face asta si un prost/o proasta care accepta!

Scoate ideea asta din cap! Take care!

| r3ally a răspuns:

Nu, nu este normal! Daca este cu tine atunci ar trebui sa te astepte pana vei fi pregatita sa faci pasul asta cu el! Mi se pare o prostie sa ai iubit si sa il lasi sa se duca la altele! Nu moare nimeni daca asteapta putin laughing

| knoxfcsb a răspuns:

Lasa id tau si vorbim ii poti oferii altceva pana va veni momentu