Dupa parerea mea asta nu se poate numi relatie, poate esti de acord acum cu chestia asta, dar cu cata o sa ti mai mult la el cu atat nu o sa mai accepti asta. Daca el te-a acceptat ca prietena inseamna ca a vazut ceva frumos in tine si se va multumi cu atat cat ii ve-i oferi, parerea mea.
Nu!
Adică nu mi se pare normal. Tu, ca fată, să accepţi aşa ceva din partea iubitului tău. Dacă nu-i convine faptul că tu nu-i poţi oferi nimic, atunci eu zic că nu prea are rost.
Băieţi mai sunt, iar aşa ceva nu mi se pare normal într-o relaţie. Doar tu eşti iubita lui, nu altele.
Baftă!
Te referi ca tu nu poti sa-i oferi relatii sexuale, si totusi, sa fiti iubiti, dar el sa intretina realtii sexuale cu altele?
Acest lucru nu se poate numi relatie.
Pai uite am si eu problema asta, si el mi-a zis ca nu-i nici o problema, cind o sa fiu pregatita o vom face, da in nici un caz nu ma va forta. Imi respecta deciziile!
Crede-ma ca daca te iubeste, va fi multumit si fericit cu tine fara a mai face dragoste!
Cati ani ai? Pentru ca asta sigur ti-a zis prietenul tau.
Draga mea, ti-ar place sa fi a 5-a roata de la caruta? Adica tu accepti sa te insele pe fata.
E un nesimtit cel care face asta si un prost/o proasta care accepta!
Scoate ideea asta din cap! Take care!
Nu, nu este normal! Daca este cu tine atunci ar trebui sa te astepte pana vei fi pregatita sa faci pasul asta cu el! Mi se pare o prostie sa ai iubit si sa il lasi sa se duca la altele! Nu moare nimeni daca asteapta putin