Raspunsul CORECT in situatia descrisa in prezenta intrebare este DA. Insa trebuie facuta precizarea absolut necesara, potrivit careia sarcina ar putea sa apara NUMAI/DOAR in cazul in care sexul a fost intretinut in una din cele 4-5 zile care apartin de PERIOADA FERTILA a actualului ciclul menstrual si in mod sigur sperma a fost ejaculata in vagin. Pentru un raspuns cert exact si sigur, trebuie sa fie precizate data primei zile de menstruatie si data in care a foist intretinut sexul amintit. Multa sanatate!
Chiar daca nu a ajuns "pana la fund" dar si-a dat drumul in tine, poti ramane si foarte insarcinata, daca erai in perioada fertila!
Dece faceti neprotejat?! Tu poate nu te-ai informat suficient - desi o sa vrei sa fi mama peste cativa ani! - dar el ce scuza are, sa te puna in pericol?!
Nu stii ca daca faci avort, poti ramane sterila?!
DE CE AI ACCEPTAT SEX NEPROTEJAT?!
SEXUL NU E CIOCOLATA, SA PLACA INSTANT!
Deci n-am vazut in viata mea atata contrazicere la absolut tot ce zici
cum naiba ai facut sex da esti virgina?
cum naiba si-a dat drumu in tine daca zici ca esti virgina, aka n-a intrat
cine naiba foloseste "n-am ajuns pana la fund"
oh doamne de ce, rugati-va fratilor sa nu ramana insarcinata ca cine stie ce iese...
Cred ca se refera la faptul ca nu baga penisul de tot. Gen o penetreaza doar cu capul sau ceva... oricum, pentru 19 ani sa spui atatea ineptii intr-o fraza e wow.
On topic: normal ca poti ramane gravida, Nu are nici o treaba existenta himenului cu posibilitatea de sarcina daca ajunge sperma in vagin.
Nu fetita, nu mai esti virgina, odata ce ai avut deja sex!
In plus, ai chiar sanse mari sa fii gravida, dupa joaca asta.
Vestea bună e că nu mai ești virgină. Aia mai puțin bună e că poți să fii gravidă dacă erai în perioada fertilă.
Daca erai in perioada fertila, cu siguranta ca ai ramas gravida si nu mai esti nici virgina.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: