| Tiffanny a întrebat:

Buna!
Am si eu o intrebare.
Daca am nota scazuta la purtare pe primul semestru, mai pot lua anul acesta premiul intai?
Profa de rom a spus ca da, iar cea de franceza ca nu!
Deci, pot lua sau nu?sad
Am medie de premiul intai, dar am nota scazuta la purtare!crying
Dr daca mi`o scade si sem asta, mai pot lua?sad Astept raspunsuri urgent!big grin
Dau funda+voT!big grin
Scuzati categoria!big grin

Răspuns Câştigător
| Renard a răspuns:

Dacă ai cea mai bună medie din clasă sau dacă aşa cum ai spus ai medie de premiul I poţi fi premiată pentru că media "disciplinei" Purtare are aceeaşi valoare ca toate celelalte. Adică e considerată ca oricare altă disciplină. Profesoara de Limba Română a avut dreptate. Felicitări pentru performanţă happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca nu se mai poatesad

assiris
| assiris a răspuns:

Dar cum de te-ai procopsit?

| ynna93 a răspuns:

Pai eu stiam ca se ia premiile dupa medie nu dupa media la nu stiu ce materie.deci e mai mult ca sigur sa iei. daca ai medie mare.succes.

| RackelJones a răspuns:

Depinde cat e scazuta...
La nota 6 la purtare ramai repetenta...sad dar nu cred ca e cazul!
In schimb, daca te duci intr-o tara straina si vrei sa te angajezi, uneori, daca aud aia ca n-ai 10 sau 9 la purtare...nu te primesc!
Poti lua, cu greu, premiul intai! Cu media 10 curat nu cred ca se mai poate...AMBITIONEAZA-TE SI VEI OBTINE CE-TI DORESTI!

| RaluuEu1 a răspuns:

Din pacate m-am informat si eu si am aflat ca odata ce nota ti-e scazuta la purtare nu poti avea nici un premiu.Nici unu, nici doi, nici trei, nici macar mentiune.

In principal depinde de scoala ta. Daca consiliul profesorilor e de acord, poate o sa te crute si o sa iti dea premiul 1.

Nu te lua dupa oricine, intreaba directoarea sau pe cineva cu functie inalta!

La noi in scoala, o fata, colega mea de clasa a avut media 10 la toate materiile dar nu a primit ABSOLUT NICI UN PREMIU FIINDCA AVEA NOTA 9 LA PURTARE.Dar acum nu toate scolile aplica aceiasi regula, intereseaza-te la mai multi profesori, director sau diriginte