| madalishor0021 a întrebat:

am si eu o intrebare daca apare dunga maro sub buric si inclusiv dunga alba peste buric, e obligatoriu sa fie o sarcina? Sau pot exista si alte motive? eu am dunga maro, dar am si menstruatia lunara si test de sarcina negativ...dar nu-mi da pace dunga maro... Multumesc.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca nu ai facut sex neprotejat, poti avea si 10 dungi, nu-i nimic, numai ca acea dunga apare la fetele, adica femeile, care au facut sex neprotejat si le paste o sarcina. Se zice ca-i baiat! Tu ce si cum ai facut?

| Wøodenpints a răspuns:

Dunga maro poate fi jeg.

| 1DeadMemories a răspuns:

La sarcina dunga aia maro apare spre sfarsit, dupa 6-7 luni, asta daca n ai avut pana atunci burta dungata.Si culmea, la o sarcina am avut o, la alta nu happyCorpul e un mister, daca ai dubii, fa un test de sarcina.

| LovellyAngel a răspuns:

Eu sunt virgină și am acea dungă. Nu este obligatoriu să fii însărcinată pentru a o avea...

| Mădălllinna a răspuns:

Nu este obligatoriu sa fie o sarcina, dar in principiu aceasta dunga maro, apare la femeile insarcinate. Poti fi insarcinata si poti avea o scurge care de multe ori femeile o confunda cu menstruatia. Dar cel mai bine du-te la un consult ginecologicwinking Sper sa fie totul bine happy

| madalishor0021 explică (pentru Mădălllinna):

Nu cred ca e scurgere laughing e ciclu in toata regula. si au trecut si cam 3 luni de cand mi-a aparut dunga si ciclu tot am avut.