| LoveAngel223 a întrebat:

Am si eu o intrebare(daca gresesc ceva legat de ortografie mii de scuze)

Locuiesc intr-o curte comuna si este un baiat de care imi place enorm este mai mare decat mine (aa era sa uit sunt indragostita de el de aproape 4 ani) Ne intelegem foarte bine radem, glumim pana cand vine o alta vecina si ii atrage atentia de cate ori vrea sa vorbeasca cu mine. Ce pot sa fac? nu pot da asa usor cu patru ani in care am facut multe sacrifici.Am inteles de la mama lui ca si el ar simti ceva pentru mine dar vecina mea se baga mereu cand vreau sa ii ic ceva.Si cum nu ar fi destul alta vecina il simpatizeaza dar e cu 23-15 de ani mai mare.Nu sunt felul care lasa o lupta necastigata. Ce sfaturi imi dati? funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| yoolyka a răspuns:

Mai fetita. eu ti as spune sa faci tu primul pas, nu-l astepta pe el. Si vecina ta oh go on dao-ncolo. E greu sa spui :Vrei sa fiu cu mine? Ce naiaba sunt 4 ani de cand il simpatizezi mai astepti inca 5-6? Fii increzatoare incearca prima, f-a primul pas.

2 răspunsuri:
| Adriana_1102 a răspuns:

Pai lupta pentru el! happy
Cand vine vecinica, baga'te si tu si " distrage'i atentia " big grin Arata'i, da'i de inteles, intr'un mod indirect, ca simti ceva pentru el. Poate el e mai timid, poate vrea sa faci tu prima miscare... fi directa, dar in acelasi timp simtita, cu frane big grin...
Cand vorbesti cu el, da'i raspunsuri in vag, misterioase, ca mai incolo sa se gandeasca la ceea ce ai vrut sa zici de fapt si asa o sa se gandeasca automat la tine si o sa devina interesat de persoana ta big grin.
Depinde si de personalitatea lui, dar inainte de toate, fi naturala, asta e cel mai important.
Incearca sa zambesti mai mereu cand esti langa el si sa fi sincera big grin
Succes! :*

| princess87 a răspuns:

Daca el nu e in stare sa faca primul pas... ce fel de baiat e? asteapta sa te duci tu la el?