| deea_2331 a întrebat:

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Deci :am facut sex protejat cu prietenul meu dupa aia el a mers la baie a ejaculat si s-a spalat. iar a doua oara la decurs de 30 min am facut neprotejat. tin sa mentionez ca nu a ejaculat in mine. a mers la baie.eram la a4a zi dupa terminarea ciclului. oare pot fi insarcinata. spuneti-mi va rog sunt foarte ingrijorata am 17 ani.multumesc mult

16 răspunsuri:
| andutsa a răspuns:

Buna.nu as putea supune daca esti sau nu esti insacinata. cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina ca sa fi sigura...

| mihaa a răspuns:

E perioada cea mai buna pentru a ramine gravida, riscurile sunt foarte marii, de ce te joci cu fokul deea?
daca ai o relatie stabila de ce nu incerci sa iei tablete?
roga-te sa nu fii ramas gravida
doar atit iti mai pot zice si baftaa

Răspuns utilizator avertizat
| roxpau a răspuns:

O mica posibilitate exista fa un test de sarcina la minim 21 de zile ca sa scapi de griji

| *fara nume* a răspuns:

Ai putea fi insarcinata...insa pentru a afla un raspuns concret la intrebarea ta e nevoie sa faci un test de sarcina dupa 21 de zile de cind ai facut sex.

| Floreenofficial a răspuns:

Da, din pacate. daca nu s-a spalat bine sperma ramane adica spermatozoizii, pot rezista cateva ore 30 de minute sunt o nimica toata asa ca totul e posibil. sad

| Missy_4676 a răspuns:

Da este posibil. Daca nu a urinat dupa ejaculare, pe uretra a mai ramas sperma, deci exista sanse.

| RainDrop a răspuns:

Probabil. fa un test si vei vedea.

| deea_2331 explică:

A urinat dupa prima ejaculare. iar dupa aia ne-am imbracat.si peste 30 min s-a intamplat iar.ne-a luat valulsad. tin sa mentionez ca duminica m-am dezvirginat.am o relatie cu el de 1 an si 5 luni.cam cat la 100% este siscul sa fiu insarcinatacrying(? raspundeti va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita daca a urinat si daca v-ati protejat si a 2 oara cand ati facut sex nu esti insarcinata. In caz de ai dubii cumpara un test de sarcina pentru a te scapa de stres. Nu te stresa Take care! si protejati-va in continuare

| deea_2331 explică:

Pai a 2a oara nu ne-am protejat.asta-i chestia sad

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti fi insarcinata, riscul este de cam 7-8%. Daca intre cele doua acte sexuale nu a urinat, riscul este ceva mai mare (peste 10%).

| kllass a răspuns:

Daca nici la intrebarea asta nu am ris...inseamna ca nu mai rid in viata mea. Voi faceti dragoste ...si dupa il trimiti la baie sa ejaculeze? Doamnnneeee, nu mai pot!

| ursuletzdiana a răspuns:

Poti ramane insarcinata insa sansele nu sunt ft mari! iar de faza cu clatitu sa stii ca nu e de loc adevarata! orificul prin care iese urina este unu iar cel pe care intra penisul e altul deci poti spune ca tot ce ai facut a fost sa faci un simplu pipi! deci sansele sa fi insarcinata sunt cam de 30% dar cel mai bine este sa te duci la un medic ginecolog bun pentru un test de sarcina

| deea_2331 explică:

El a urinat nu eu(pentru ursuletzdiana)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Am si eu o intrebare.Am 22 ani si acum o saptamana m-am culcat pentru prima data cu logodnicul meu, apoi a doua zi am facut acelasi lucru de 5ori.Nu ne-am protejat deloc dar de fiecare data s-a tras la timp(sperma i-a venit dupa 3-4 secunde) iar intre actele sexuale a urinat de fiecare data(chiar de 2ori), intervalul de timp fiind de o jumatate de ora, o ora. Tin sa mentionez ca eram in perioada de fertilitate iar cicul ar trebui sa-mi vina maine, sau dupa cum am aflat, sa intarzie cateva zile, desii pana acum mi-a venit regulat. Nu am avut nici o simptoma anume, ramane doar sa astept sa vad daca imi vine menstruatia.Intreb din curiozitate daca a existat o posibilitate ca in timpul actului sexual, cand el imi spunea ca simte ca ii vine sperma desii inca nu ii venise propiu-zis incat sa ejaculeze, sa ii fii venit urme de sperma.Sau chiar dupa ce a urinat si s-a sters insistent, verificandu-se de cateva ori, sa ii fii ramas urme de sperma. Va multumesc