| mircea_7061 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare, daca o fata de 16 17 ani are un iubit major, ea pleaca de acasa din cauza ca parintii sunt violenti cu ea baiatul o poate incurca si daca fata nu mai vrea sa plece cu parinti? si daca cei doi si-au inceput viata sesxuala in comun de acord o poate incurca baiatul? va rog am nevoie de ajutor...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe o parte fata are voie sa se simta bine cu cine vrea ea dar parintii pot sa faca reclamatie la politie in caz ca baiatul e major si de acolo se realizeaza o ancheta contra el si contra parintilor daca sunt violenti asa pierde si ei drepturile parintesti si pedofilul la puscarie.

| MissL a răspuns:

Daca baiatul o respecta si ii arata iubire si intelegere, de ce sa o "incurce"?
o ajuta eventual...

| WooLove a răspuns:

Din pacate cred ca poate sa ii faca rau... mai suporta si ea pana la 18 ani si dupa isi vede de viata... asta este cam un mic adevar!

| jasmine11 a răspuns:

A incurca in ce sens la ce te referi aici? dar chiar daca parinti ei pleaca ar trebui sa mearga si ea cu ei deoarece nu e majora si nu raspunde de faptele ei ci parinti o fac si daca se comp violent ar trebui sa vorbeasca cu ei si sa o inteleaga ...bine aici depinde de motivul pentru care sunt violenti ...si daca ati fost de comun de acord cu viata sexuala atunci el nu are cum sa te incurce cum zici tu

| monicutza_5552 a răspuns:

Daca fata este minora dupa cum vad, da!