Pai daca himenul e la locul lui, da.
Depinde de penis si de pasarica, de elasticitatea membranei, etc.
Draga mea, jocurile acestea sunt normale la varsta voastra, dar inainte ar trebui sa va documentati...sa stiti ce se-ntampla daca faceti anumite lucruri...
Referitor la intrebarea ta, care mi se pare puerila...stiind cat de mult stiti voi de pe internet si filme...am sa-ti spun ca himenul unei fete poate fi elastic si penetrarea se poate face fara rupere de himen si astfel dupa o ejaculare sa ramana gravida ...sau nu...depinde de perioada de ovulatie... Daca himenul a ramas intact, fata este virgina...se poate sangera la penetrare sau nu...deci un raspuns exact nu pot sa-ti dau. Daca fata vrea sa stie in ce stare este... poate face un consult ginecologic si va afla adevarul... Voi stiti cat de mult v-ati "jucat".
Pregatiti-va inainte de a incepe viata sexuala...nu este o joaca sa aduci pe lume un copil nedorit...se-ntampla asa de usor!
Nu va suparati ca iti spun, dar voi vreti sa va jucati cu p. a si sa va mai considerati virgine?
virginitatea nu sta doar in acel himen...degeaba el nu e rupt daca tu...
E virgina pana i se rupe himenul...si e imposibil doar de la atat sa se rupa deci... da inca e virgina...
Nu mai este. Conform dictionarului, prin cuvantul virgin (sau virgina) se intelege persoana care nu a intretinut niciun fel de relatii sexuale. Prin urmare, persoana din exemplul tau nu este virgina, in plus ar fi recomandabil sa-si faca si un test de sarcina, daca contactul nu a fost protejat.
Woah...nu intreb pentru mine... e pentru o prietena. eu nu am treaba cu asa ceva inca
Fata mea cati ani ai?
ti'a curs sange in timpul ala?
:-s
cel mai bine e sa faci un control
linarkfts întreabă: