| gabitza_3022 a întrebat:

Am si eu o intrebare: daca un baiat isi baga doar capul penisului in vaginul fetei, aceasta mai e virgina? Sper ca nu faceti misto de aceasta intrebare si multumesc tuturor celor care raspund.

Răspuns Câştigător
| Linda a răspuns:

Probabil stii ca poti ramane insarcinata de la doat atat!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu mai e virgina, fiindca ceea ce descrii tu este un contact sexual.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pai daca himenul e la locul lui, da.
Depinde de penis si de pasarica, de elasticitatea membranei, etc.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga mea, jocurile acestea sunt normale la varsta voastra, dar inainte ar trebui sa va documentati...sa stiti ce se-ntampla daca faceti anumite lucruri...
Referitor la intrebarea ta, care mi se pare puerila...stiind cat de mult stiti voi de pe internet si filme...am sa-ti spun ca himenul unei fete poate fi elastic si penetrarea se poate face fara rupere de himen si astfel dupa o ejaculare sa ramana gravida ...sau nu...depinde de perioada de ovulatie... Daca himenul a ramas intact, fata este virgina...se poate sangera la penetrare sau nu...deci un raspuns exact nu pot sa-ti dau. Daca fata vrea sa stie in ce stare este... poate face un consult ginecologic si va afla adevarul... Voi stiti cat de mult v-ati "jucat".
Pregatiti-va inainte de a incepe viata sexuala...nu este o joaca sa aduci pe lume un copil nedorit...se-ntampla asa de usor!

Janina
| Janina a răspuns:

Nu va suparati ca iti spun, dar voi vreti sa va jucati cu p. a si sa va mai considerati virgine?
virginitatea nu sta doar in acel himen...degeaba el nu e rupt daca tu...

| sylver69 a răspuns:

E virgina pana i se rupe himenul...si e imposibil doar de la atat sa se rupa deci... da inca e virgina...

| abis a răspuns:

Nu mai este. Conform dictionarului, prin cuvantul virgin (sau virgina) se intelege persoana care nu a intretinut niciun fel de relatii sexuale. Prin urmare, persoana din exemplul tau nu este virgina, in plus ar fi recomandabil sa-si faca si un test de sarcina, daca contactul nu a fost protejat.

| gabitza_3022 explică:

Woah...nu intreb pentru mine... e pentru o prietena.straight face eu nu am treaba cu asa ceva inca

| beeby a răspuns:

Fata mea cati ani ai?
ti'a curs sange in timpul ala?
:-s
cel mai bine e sa faci un controlwinking