La 14 ani nu exista "relatie serioasa". mai bine te concentrezi pe alte probleme momentan; o sa ai timp de idile mai tarziu.
Nu vreau sa judec pe nimeni, dar din ce am mai citit, nici un baiat la varsta asta nu are o relatie durabila.La varsta asta baietii pot sa stea si 2 saptamani cu fata respectiva, numai pentru ca vad alta mai draguta in alta clasa. Daca el nu stie si nu banuieste ca-l placi, nu te grabi sa-i spui. Daca iti este prieten, cum spui tu, ei bine, poate ca ar trebui sa-i spui inainte sa nu devii prea atasata de el, iar sa se sperie.Mai sunt cazuri... Dar eu zic sa-i spui.Nu te va ignora, daca nu te place. Te va vedea la fel, ca pe o prietena/amica.Mai bine scapi de grija decat sa stai si sa nu faci nimic. Dar nu-i zici imediat " auzi stii eu te plac, tu? ". Nu... vezi tu cum faci, dar nu-i zice direct.
Depinde ce fel de relatie vrei, vrei o relatie care sa se bazeze pe incredere, afectivitate etc? sau ceva mai mult? acum depinde incearca sa vb cu el si spune-i ca tu tii mult de tot la fel si nu o sa-l dezamagesti ca am inteles demai sus ca si-au batut joc de el alte fete.si vezi ce o sa zica.