| GIrl_1010 a întrebat:

am si eu o intrebare dar vreau sa rasp serios... acum cateva saptamanii am faquto...stiti voi ce si pers cu care am faquto a spus l o persoana ff sacaitoare care a trebuit sa spuna la toata lumea ca am faquto x( spuneti ce sa fac sa ma despart de prieten sau nu? funditalove struck

Răspuns Câştigător
| msonegirl a răspuns:

Buna. Draga mea, da' tie-ti convine ca lumea sa stie cu cine "o faci"? Eu daca as fi in locul tau i-as da niste ADN intre ochi, 2 palme si l-as trimite acasa.

Urat din parte lui, inseamna ca e laudaros si va spune in continuare, ce, cum, unde o "faceti".

10 răspunsuri:
| ClaraZ a răspuns:

Cu prietenul ai facut-o?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ceva tine de intimitate si gestul lui se justifica prin faptul ca a dorit sa se afle a vrut intr-un fel sau altul sa se laude iar sincer eu sa fiu in locul tau as taia toata treaba asta adica mas simti folosita tradata si eu una nu suport asta... tu procedezi cum crezi dar mi se pare un gest josnic din partea lui... sper ca te-am ajutat love strucklove struck

| adi4ever a răspuns:

A spus ca ai facut clatite? Ce jegos

Răspuns utilizator avertizat
| NoMusicNoLife a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa vb cu el. Intreaba-l dc a spus la toata lumea. Probabil ca era ff entuziasmat de treaba asta si a trebuit sa spuna cuiva, iar prima persoana cu care s-a intalnit a fost pers sacaitoare.

Incearca sa treci peste! O s-o mai faceti de multe ori si nu trebuie sa-ti fie rusine de asta! Au aflat toti prietenii tai? Nu conteaza! In plus, cei priveste pe ei viata voastra?

esti libera sa faci ce vrei! asa ca nu te desparti de el daca chiar il iubesti! Spune-i ca alta data sa nu mai spuna la toata lumea, dar incearca si u sa nu-ti mai pese atat de mult de ce zic ceilalti!

Pup la u :*:*! Bafta in viata!

| Duhovnicul a răspuns:

Mai mult de jumatate din intrebarile puse la rubrica asta sunt agramate. Sper ca macar ati folosit protectie ca umpleti planeta de dobitoci analfabeti.

Răspuns utilizator avertizat
| Razvan a răspuns:

Si acum probabil te-ai ales cu o reputatie de t***a.Asa se intampla daca o faci cu cineva pe care nu il cunosti si nu ii cunosti prietenii. Sper ca v-ati protejatwaiting

| Hmmmm a răspuns:

In primul rand invata sa scrii si sa te exprimi.nu de alta dar, ne pierdem aici timpul degeaba incercand sa deslusim misterul pe care ni l-ai tranitit aici si nu prindem ideea.de ce? pentru ca nu esti in stare sa scrii o propoziteie macar, in care sa nu folosesti prescurtarile penibile de pe mess.asta in primul rand.
in al doilea rand lasa tu funda si pastreaza-o.aia nici macar nu e funda! ai observat asta? e o panglica, o cocarda.nu esti aici sa o dai, sa o oferi, esti aici sa primesti ajutor.crezi ca daca zici ca oferi funda vei fi ajutata de mai multi useri? crezi ca vei fi ajutatat de persoanele mai inteligente? gresesti! eu una am renuntata demult sa mai raspund la intrebarile in care se ofera funda pentru ca nu asta e scopul siteului.scuze,dar la intrebarea ta, la modul tau de a scrie nu m-am putut abtine.nu mi-am pierdut 3 minute din viata deslusind un mister ca sa tac!
cat despre problema ta... e porcos ceea ce a facut baiatul(asta daca am inteles bine ce s-a intamplat), dar nu e frumos nici ceea ce ai facut tu. poti sa negi totul, dar o sa devii penibila petru ca el va da detalii si asa nu rezolvi nimic, decat sa te faci de rusine si mai tare. ce ar fi daca ai incepe sa iti asumi ceea ce faci?
sunt total de acord cu Teddy si Blitzkrieg! apropo: stii ca o sa ti se zica de acum incolo ca esti o t. fa? oare o fi gresit ceea ce se va vorbi despre tine?

| max_3105 a răspuns:

Ce nesimtitphbbbbt
nu l lua in seama pe fraierul ala, pariu ca i satul sa tot faca dragoste cu dreaptawinking