| Andreeaelena2015 a întrebat:

Bună!
Am și eu o întrebare.
De ce fostul iubit a început să mă caute la începutul lunii decembrie gen mesaje și apeluri(se despărți-se de mine la jumătatea lunii noiembrie doar cu explicația "nu te iubesc"), iar la Crăciun sa vină acasă la mine cu copiii lui și sa petrecem cele 3 zile împreună și la nici doua zile după ce a plecat sa decidă din nou să se despartă de mine?
Ps:sunt și însărcinată cu copilul lui, iar el ar avea unele dubii ca ar fi copilul lui.
Efectiv am rămas cu 1000 de întrebări iar.

21 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Asa e natura umana, pacatoasa si profitoare. Daca nu vrei sa asculti de porunca Tatalui nostru ceresc de a nu face sex fara casatorie pe urma suferi consecintele:lipsa de respect, exploatare, poate un copil crescut fara tata.

| MarianWLF a răspuns:

Si pe noi ne lasi tot cu 1000 de intrebari, ce situatie complicata, acum te iubeste acum nu te mai iubeste, ai in fata ta un om imatur care nu iti aduce decat haos, nu inteleg de ce nu rupi legatura cu el.

| Andreeaelena2015 explică (pentru MarianWLF):

A rupt-o el blocandu-mi nr de telefon și pe toate conturile sa nu pot da de el.

| MarianWLF a răspuns (pentru Andreeaelena2015):

Imi pare rau sa aud asta, cumva trebuie sa afle ca esti insarcinata cu copilul lui chiar daca decizi sa nu mai ai nici o treaba cu el, ar fi fost bine sa ii spui cat a fost cu tine, nu te poate lasa sa te descurci singura cu copilul(banuiesc ca il pastrezi).

| Andreeaelena2015 explică (pentru MarianWLF):

Pai tocmai ca știe de pe 3 octombrie, acum am 4 luni jumătate, nu e ca nu știe, de aici și întrebările mele fără răspuns.

| Violleta2022 a răspuns:

Interesant, sa fii o femeie matura dar total incapabil sa gandesti ca esti folosita pentru un simplu lucru ca acelea in care ai gazduit 3 zile, pe gratis, cazarea si mancare, un barbat si copii lui, ba in plus i-ai dat si sex gratis... chiar esti incapabila sa intelegi atata lucru?

| Andreeaelena2015 explică (pentru Violleta2022):

Am avut o relație de ceva timp nu de 2 saptamani și sunt însărcinată în 18 saptamani nu doua zile și m-am gândit ca a fost speriat de ce implica o viitoare sarcina nu ca as fi incapabilă sa înțeleg.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce privesc dubiile unei sarcini, sa stii ca s-a inventat testul de PATERNITATE, care clarifica in totalitate problema voastra, cand se va naste copilasul.

| Emilian65 a răspuns:

Discuta cu el și intreabă-l ce vrea de la tine

| Andreeaelena2015 explică (pentru Emilian65):

Nu ai cu cine, a ales să mă blocheze și sa dispară fără nici o explicație plauzibilă.

| Emilian65 a răspuns:

Discuta cu el și intreabă-l ce vrea de la tine.

| Goete a răspuns:

S-a simtit singur de Craciun si a vrut sa iti mai dea o data la buci

| dragodana a răspuns:

Salut!
Te-a folosit.
Tu ai crezut ca se intoarce la tine si el doar a avut parte de "ceva", mancare, cazare, bona pentru copii lui.
Chiar daca nu mai poti da de el pe teelfon sau retele sociale, exista varianta datului in judecata pentru pensie alimentara.

| Andreeaelena2015 explică (pentru dragodana):

Tocmai ca am fost prea credula, crezând ca a realizat totuși ca urmează sa se nască un copil.
Cat despre pensie alimentara nu știu ce sa spun, nu am făcut copilul pentru asta și am decis împreună sa țin sarcina.

| Kufu95 a răspuns:

Pare că doar vrea să te folosească și atât.

| Andreeaelena2015 explică (pentru Kufu95):

Pe bune că chiar unele persoane pot fi asa egoiste?

| Kufu95 a răspuns (pentru Andreeaelena2015):

Da, unele persoane vin doar pentru sex și atât, fie bărbați, fie femei.

| Gino202 a răspuns:

Te caută poate ca a încercat să caute o altă fată, nu i-a mers și s-a întors la tine, și dacă te împaci cu el ești o fraiera)))

| Andreeaelena2015 explică (pentru Gino202):

Nu cred ca un om care face asta va mai avea curajul sa ma mai caute vreodată, cât despre împăcare nu mai este loc, am trecut o data cu
Vederea acum nu mai este vb despre asta, pentru ca a făcut o ticăloșie.

| margaretasmash a răspuns:

E cam imatur, dar totusi e tatal copilului tau

| Andreeaelena2015 explică:

Ca să am și dosar penal laughing