anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare. de ce iubitul meu nu vrea sa faca dragoste cu mine? Am tot incercat multe metode sa il fac sa faca dragoste cu mine si e indiferent sad credeti ca nu ma iubeste? sad

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate e timid, ia-l mai usor sau asteapta momentul potrivit happy

Răspuns utilizator avertizat
| MihaelaOtilia a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cand e momentul potrivit? avem deja 2 ani impreuna si eu una simt ca innebunesc. Iar el parca nu isi doreste deloc sad

| laure_3087 a răspuns:

Poate nu vrea sa te faca sa regreti dupa sau vrei sa se desparta de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MihaelaOtilia):

Cred ca e timid sau poate ca ii e rusine...

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cu cele de dinaintea mea cum de a facut?

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru laure_3087):

De ce sa regret? il doresc din tot sufletul. vreau sa fie primul si ultimul baiat din viata mea. nu vreau sa se desparta de mine il iubesc cryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MihaelaOtilia):

Sincer nu mai am nicio idee

| RAY a răspuns:

Poate se masturbeaza si asa numai simnte nevoia sau are o problema de sanatate, e ciudat sa nu vrea sa faca sex poate e asexual daca il iubesti dovedesti ramai langa nu fi scorpie si du-te la altu sa te reguleze daca a stat 2 ani cu tine te iubeste dar ti-am spus poate are o problema, daca il mangai nu i se scoala punete cu fundu peste penisul lui si maseazal daca nu i se scoala are o problema cu penisul

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru RAY):

I se scoala..si cand il sarut...dar apoi se poarta ciudat si brusc devine rece cu mine. ce e aia "asexual"? se poate trata? e grav?

| RAY a răspuns (pentru MihaelaOtilia):

Nu,nu se poate trata ei nu sunt atrasi sexual si doar emotional, nu simt nevoia de a face sex, asa se nasc nu sunt bonavi, este al 4 lea tip de sex

Dar a mai avut iubite si cu ele am inteles ca o facea.

El sia spus?

Nu mi-a zis el. am auzit si eu de la prietenii lui

Otilia poate a vrut a crezut ca il lasi daca spune ca nu a facut-o vb cu fosta iubita a lui

Nu o cunosc pe fosta sad si cei care sunt asexuali nu vor face niciodata dragoste?sad

Ba da desigur cum reusesc sa isi duca genele mai departe, fac dragoste dar nu simt nimic cand o fac intelegeti, se masturbeaza dar nu fac sex cu o persoana, eu spun sa vb serios cu el de ce nu vrea

Is cam ca mine, am incercat sa fac sex dar imi era scarba de partenera asa ca am facut-o dar nu am simntit nimic, doar orgasmul dar aia o simt si la masturbare, de ce vrei sa faci sex?

De ce nu te masturbezi?

Si tu esti la fel? e prima data cand aud asa ceva. Eu stiam ca baietii doresc mult asta. EU de ce vreau sa fac sex? Il iubesc si ma iubeste. Simt in fiecare particica din mine ca vreau sa o fac

Nu stiu poate nu am iubit-o si de aia, da stiu ca doresc dar nu suntem totii la fel, de ce nu te masturbezi?

| FastHelper a răspuns:

Ai 15 ani. El 21. sunt 2 motive plauzibile pentru. care nu ar vrea sa faca dragoste cu tine : 1, si cel mai probabil pentru. ca esti prea mica pentru pasul asta! Tine la tine si te protejeaza. si 2, poate ii e frica, la anii lui daca se afla 'puscarie' scrie pe el. Nu stiu ce sa zic..incearca sa mai astepti. Daca va iubiti aveti timp de multe!

| AlexandraHDR a răspuns:

Te-ai gandit ca povestile prietenilor lui pot fi doar povesti? Poate ca iubitul tau e virgin si nu stie cum sa iti spuna si se fereste sa faca dragoste cu tine pentru ca stie ca iti vei da seama. Mai exista si posibilitatea ca el sa aiba o boala (sper ca nu) dar pune si problema asa. Dar, vad ca tu nu ai specificat varsta voastra; eu sunt de acord cu cel ce a lasat comentariul inaintea mea, in caz ca atatia ani aveti. Cel mai bine ar fi sa insisti sa iti spuna adevarul; daca el nu iti zice nimic, incearca sa-i pui intrebari si vezi care ii sunt reactiile.

| best78 a răspuns:

Ar trebuii sa deschizi o discutie de gen cu el.Sa ii spui cea ce simti si cum ca tu iti doresti foarte mult sa treci la pasul urmator.Fii sincera cu el si poate iti va spune care este problema lui. Poate ca nu doreste sa te dezamageasca.De iubit te iubeste pentru ca altfel nu mai statea cu tine.Sunt persoane care isi doresc ca atunci cand o fac sa fie totul perfect.Incearca sa creezi mediul perfect pentru a face dragoste cu el si vei vedea ce se intampla.

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru AlexandraHDR):

Da asa e, eu am 15 el 21. Crezi ca ii e frica ca ajunge la inchisoare? De ce ar putea ajunge daca eu imi doresc sa fac dragoste cu el? Boli nu are sigur, ca as fi stiut.Plus ca ultima data cand si-a facut analize am fost cu el si au iesit toate perfect.Ce este asa rau daca ar fi virgin? L-as iubii si l-as aprecia si mai mult. Il cunosc si parintii mei, se poarta asa de frumos si pare ca ma iubeste..Insa pana la partea cu dragostea... Daca deschid numai vorba despre asta devine alt om si am impresia ca ma uraste sad

| adriang95 a răspuns:

Poate are o problema de sanatate
Par example: poate are fimoza si a ajuns la spital dupa o partida sau... pana mea... cine stie. Incearca sa vorbesti cu el, este singurul care iti poate spune.

| Ali55 a răspuns:

Are pe alta si se culca cu ia...

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru Ali55):

Poftim? cryingcryingcrying de ce crezi asta? crying