Gaina batrana face ciorba buna!
Are femeia experienta!
Stie ce si cum la toate!
Invata si tu sa fii si gospodina si sexperta(experta in sex) si doamna in societate...etc!
Probabil ii plac femeile mult mai mature! oricum...nu stie ce pierde...crede-ma soro!:-))
Cred ca a identificat in acea femeie pe mama sa, sau pur si simplu isi doreste o femeie pe care sa il protejeze, fruntea sus, mergi inainte cu optimism.Roaga-te sa fii sanatoasa, sa poti sa studiezi sau sa lucrezi eficient la job, si incearca sa faci lucuri care sa te bine dispuna.Viata e scurta si merita traita frumos si decent
Eh..lasa ca iti gasesti tu unu frumos si bogat si il asi pe ex-ul tau cu gura ''cascada''(adica ii curg ''balele''dupa tine) Succes!
Pentru ca aia a stiut cum " sa-l lucre ", mai vezi si tu alea au mai multa experienta dar nu dispera e plin de baieti cauta si tu altul...succes
Faptul ca acum este cu o persoana mai in varsta, nu inseamna neaparat ca are un fetis pentru femeile batrane.
Probabil a regasit la ea ceea ce nu i-ai putut oferi tu? Intelegere, comunicare...
Sau da, poate este mai buna la... unele lucruri.
Raspunsul meu cred ca este cel mai avizat. stii de ce? pentru ca intotdeauna toti prietenii mei au fost cu muuulllt mai mici decat mine. nu pentru ca asa as fi vrut eu.ci pentru ca intotdeauna ei au fost cei innebuniti dupa mine. le plac femeile mai mature pentru ca in primul rand au experienta in pat. ceea ce pe ei ii da peste cap(crede-ma), apoi modul de a gandi, maturitatea, ii atrage... ii fac sa se simta barbati, pentru ca na... fac sex cu o femeie nu cu o fata... asta nu e parerea mea.ci am citat din spusele lor.