| PreaBunPtLumeaAsta a întrebat:

Buna am si eu o intrebare: De ce ti-ar cere o fata sa te logodesti cu ea daca nu este sigura, de ce vrea de la viata? Povestea mea incepe asa acum 9 ani de zile a aparut o noua vecina langa mine, era draguta dar nu atat cat sa zic ca voi fi cu ea chiar nu concepeam, incetu cu incetu ea sa facut placuta in viata mea mai ales prin o multime de marturii de iubire (eu si ea aveam 16-17 ani); ma astepta sa ies de la liceu cate 2 ore samd. am fost si badaran chiar la inceput cu ea. Ne am iubit mult, timp de 6 ani de zile marturii peste marturii de dragoste dorinte intense. A luat bataie pentru mine de nenumarate ori toata lumea era impotriva noastra si nu ne-a doborat nimeni. Vreau sa zic ca in pat ne potriveam de minune imi zicea cat de bine pot sa o fac sa se simta.(eu cred ca doar ne potriveam nu ca eu is mare. nici pe departe ). Pana intr-o zi in care a descoperit internetul si o prietena buna care sa ii faca cunostinta cu tot felul de muschiulosi si atunci sa certat cu mine pe un motiv puieril si ne am despartit. Dar pentru ca o iubeam la nebunie in momentul in care ea sa intors la mine plangand si regretanduma am decis sa ii mai acord o sansa pentru ca si asa era vara fete putine blablabla in capul meu. Zis si facut. Au urmat momente incredibil de frumoase la mare peste tot eram de nedespartit ne doream foarte mult sa fim impreuna si ea mi-a zis stii ce astept de ziua mea inel de logodna. Am concis ca sa nu ne casatorim chiar acum. O dovada de iubire sa ne lege si mai tare. Bun zis si facut (in inregistrare se vede ca era incredibil de fericita). Insa acum vine problema m-am certat cu fratele ei (incerca sa ma expluateze), a inceput sa bage strambe in stanga si in dreapta iar ei i-a facut cunostinta cu un prieten de al lui, dupa numai o luna de la momentul extraordinar fetita a dat inelul jos se cearta cu mine acuzanduma de niste prostii puierile si pune botu la ala imediat dupa despartire. E clar pentru mine ca nu ma merita. Dar de ce treaba cu logodna atunci? nu inteleg ma fortat sa fac asta si dupa. Chiar nu cred ca 4 mil o fac pe ea mai ales ca are serviciu. ma face si pe mine lumea sa inteleg ca eu am ramas prost chiar asa de penala e lumea in care traim?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| s3xy0girl20 a răspuns:

Se vede ca nu va fi o realtie stabila, gandeste-te ce ar face daca v-ati casatori? ar face la fel? ar trebui sa discuti cu ea sa Vezi dc face asta si ca u crezi ca relaTIA ASA NU VA MERGE! mAI SUNT FETE PE LUME PT MN, CUM SI PT EA MAI SUNT BAIATEI

| dilayla a răspuns:

Nu,''dragul meu ''nu ai ramas prost, in relatiile de dragoste multe se inampla si nimic nu e ciudat, tu analizeaza bine, daca poti face casa buna cu ea, iar daca nu,. pune punct si ia-o de la capat, e simplu. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit doar pina la "povestea mea incepe"si m-am oprit pentru ca logica imi spune ca esti la o virsta cind n-ar mai trebui sa mai crezi in povesti.

| PreaBunPtLumeaAsta explică:

Ms pentru raspunsuri, trebuie sa mentionez ca nu mai vreau sa am nici o treaba cu persoana doar nu inteleg logica unui astfel de comportament, insa acum inteleg chiar traim intr-o lume diferita de idealul din filme povesti etc. Din pacate eu sunt un idealist sad