anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare!

de sambata pe duminica printi mei merg la nunta si eu i-am zis asta prietenului meu si o sa raman singura acasa! eu mai stau si cu bunici in aceeasi curte dar nu ar fi o problema! sa il aduc la mine acasa? nu am face sex normal pentru ca nu vreau eu i-am zis clar! si nu are cum sa ma convinga!

deci ceva sfaturi va rog :* cele mai bune sfatui (fundita)

Răspuns Câştigător
| Cristinik_2661 a răspuns:

Parerea mea. oricat i-ai spune tu ca nu el tot va incerca.asa ca mai bine isi vede fiecare de casa lui, iar in momentul in care tu te vei simti pregatita atat fizic, cat si psihic, si vei avea incredere deplina in el, atunci il poti chema si te poti bucura de acel moment.

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te mananca rau si el te va ''scarpina'' bine daca nu incetezi!

Din moment ce il chemi sa-si petreaca noaptea la tine, crezi ca in capul lui e ca veti viziona un film si atat?

Vrei sa ramai virgina, atunci evita situatiile compromitatoare!

| νєησм a răspuns:

Poate va incerca sa te violeze zic sa il lasi in pace va vedeti voi lunitongueCa asa nai de unde sa stii ce vrea sa iti faca sau cei bate capu.

| SeNyS a răspuns:

Hai lasa-ne cu d'astea, atunci de ce il chemi cand nu e nimeni acasa? sa fim seriosi.nu sex normal, atunci de care? ca un fel ai vrea tu...

| Loryoficial a răspuns:

Dai o seansa! sarutal romantic apoi treceti la treabawinking
dupa ce ati terminat uitati-va la un film frumos ex:"wild child"
funda?:S

| laurav a răspuns:

(dragonul) eu vreau sa stau cu el, sa petrec mai mult timp cu el nu sa fac sex cu el :-J

| vlad24tm a răspuns:

Deci in capul baietilor nu e numai SEX sa stii asta bine. poate unii baiezi sunt mai obsedati dar eu nu sunt. in fine mai bine ar fi sal aduci la tine dar spune-i sa nu faceti sex. daca ar tine la tine nu tear viola sau asa ceva. daca is si bunicii tai no sa indrazneaska deci bafta!winking

si o fundita mica plswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca am inteles eu bine, nu ati face sex normal... atunci? oral sau anal?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg un lucru.de ce trebuie sa vina cand nu sunt parintii acasa? tie frica singura? ca sex normal nu vrei sa faci, te inteleg dar nu te cred. dar anormal vrei sa faci? spune-mi mie ca ii transmit eu, sa vina curat, spalat si ingrijit. dar daca il chemi la tine acasa cand esti singura, lui ii este foarte clar de ce il chemi, numai tu vrei sa ne aburesti pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai recunoaste ca si tu vrei sex, de aceea insistii sa vina la tine.

| aleeee_2127 a răspuns:

Ar fi un pas foarte gresit sa-l aduci la tine acasa.Chiar daca ai incredere in el, in mintea baietilor e un singur lucru:sex.si o sa faca, fie ca tu vrei sau nu...asta e sfatul meu.sa ne spui cum a merswinking

| aleeee_2127 a răspuns:

Poate mai exista si exceptii... dar majoritatea numai la asta se gandesc...

| bebitssa a răspuns:

Daca ai incredere in el, poti sa il aduci acasa. Adica daca ar fi in stare sa te convinga (dupa parerea ta ) eu zic sa sta la el acasa.

>big grin