Eu zic ca nu ar trebui sa fi inrt`o competytye intre tbe si colega ta si nu ar trebui sa va urati, cel mai bine sa staty impreuna si am2 sa va daty la el sa vedety ce face el daca va fi si daca t place p tine norocu` tau daca e sa o plk p ea astaa e mai sunt si alty, dar daca e sa se dea la am2 e bine sa va spuneti asta si sa va jucaty cu el ory ii daty cu picoru si mergety.MAI SNT SI ALTY BAIETY, oke? nu inteleg dc sa o urasty atata timp cat nu a facut nimic decat ca vrea sa-l cunoasca la fel ca tine nu.Asta e parerea mea, succes:**:**
Pai daca nu vrei de ce nu incerci sa l cuceresti...vb mai mult pe mess cu el,lucruri banale nu conteaza, salutal, daca il placi fa orice ca sa fii cu el astfel il vei pierde sau vei ramane mereu cu frica ca el se va combina cu colega ta.si apropo nu e bine ca va urati inearaca sa o agrezii si pe colega ta si asa vei afla mai multe sti cum se spunde tineti dusmani aproape si prieteni cat mai departe. folosesteti atuurile si poate il vei cucerei pe acel baiat.Multa bafta sper ca te-am ajutat. fundita:d
Buna draga Ioana
In primul rand tu si colega ta nu ar trebui sa va urati bine daca chiar nu o suporti poti doar sa o ingori dar nu e nevoie sa-i spui lucruri jucnitoare
In al doilea rand eu cred ca ar trebui sa lasi,, competitia'' dintre tine si colega ta si sa incerci sa te imprietenesti cu acel baiat
beausingurlamasamea întreabă: