Poi nah ma onyx! sti cm st baieti! Iar dp mine cred ca ai reusit macar putin sa il faci gelos! Adica daca nu-i pasa nici macar un pic ce il interesa pe el daca iesea cu pr cel mai bun. si mai cred ca nu i-a cazut cu tronk faptul ca ai iesit cu prietenul lui cel mai bun! Sper sa iti fi fost de ajutor
P. S. gasesteti altul, nu stie el ce a pierdut
Alta care va controla franele de la Bmw peste cativa ani. Da, m-ai facut gelos, ca nu-s mai prost(nu decat tine, ci, asa, in general)!
Sau vrea sa-i confirmi din nou cat de mult il placi tu pe el.
Ca doar e baiat mare si mor toate fetele dupa el.pa
Fii serioasa, eu as ride tare de tot sa-mi faci mie asa. ideea e buna dar e prea banala pentru zilele de azi, INSA daca nu mai suna de loc, daca nu ai intreba nimic despre mine de la prieteni comuni sau de la cea mai buna prietena a ta, daca nu tear [interesa] nimic despre mine, daca nai incerca sa iesi macar cu vreon prieten comun, fii sigura ca rezultatele nu se vor lasa asteptate-ma intrigi la maxim si pot deveni repede gelos si poate foarte gelos, am sa incerc sa inteleg ce joc joci, de ce nu procedezi standart-eu doar primesc placere de la asta. DACA nai incerca in vreon fel sa-mi atragi atenti-ACESTA va fi mingea decisiva in poarta mea