anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare! Deci: Daca te masturbezi si ajungi la organsm in perioada in care trebuia sa iti vina ciclul este posibil sa il opresti? adica este posibil sa nu iti mai vina ciclul? este vreun pericol daca se intampla asa ceva? si daca chiar se poate intampla asa ceva, luna viitoare ar trebui sa iti vina nu? mersi mult:*:*:*

10 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa vina imediat dupa laughing Glumeam.
Referitor la intrebarea ta nu am auzit ca fiind vreo legatura intre cele 2.

| theodoraafi a răspuns:

Nu se poate asa cevalaughing
nu au legatura, daca vrei sa nu iti vina poti lua medicamente dar menstruatia cu masturbarea sunt lucruri total diferite

| Doa'Do a răspuns:

Daca tot iti faci atatea griji. o singura intrebare mai am. de ce te mai masturbezi?
Nu va inteleg rolling eyes! Nu as face asa ceva NICIODATA!

| alexxaz a răspuns:

Hmm. esti nostima! Nu au nici o legatura una cu alta, de asta sunt sigura! Daca nu iti vine trebuie sa fie un alt motiv.

| musterrl a răspuns:

Buna, nu nu este posibil, ciclul menstrual isi parcurge cursul lui deci nu conteaza ca te-ai masturbat pana la orgasm, numai ca ai grija cu ce te masturbezi, sa ai mainile curate si sa nu iti introduci lucruri dure(periculoase)in vagin ca te poti alege cu o rana urata

| swimming a răspuns:

Nu, cred ca nu are nimic una cu alta.

| annie_8842 a răspuns:

Nu exista absolut nici o legatura dintre cele 2

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bucur sa vad ca sunt fete care se masturbeaza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unul sunt baiat si ma crucesc de intrebarea ta...
Pe voi nu va invata la scoala nimic? Nu cititi si voi articole despre asa ceva? Este pentru binele tau... Nu ma apuc sa iti dau explicatii despre ciclu, ovule si orgasm ca sunt fete pe aici care stiu sa-ti vorbeasca pe termenii tai. Le las pe ele.

| emilia46 a răspuns:

Nu m-am masturbat niciodata asa ca nu prea ma pricep!
dar oriqm eu zc ca nu e nici o problema!happy